Dagarna som har gått…och kommer!

Tiden och dagarna springer verkligen iväg men det gör väl det när man har roligt.
I Måndags åkte jag in till Side och hämtade upp Sofia sedan var vi hemma hos mig och lagade mat och pratade massor. Hon är bara här en vecka nu men kommer snart igen och tillslut så flyttar hon nog hit.
Så underbart att ha goa människor här i närheten av mig, det känns bra!
 
Igår åkte Adem och jag in till Side och träffade Carina och Bettan en stund.
Jag hade beställt med kläder till Adem via Bettan som hon hade mig sig. Det är perfekt att ha vänner som kan ordna det åt en då jag själv inte är hemma och kan shoppa allt det fina.
Vi var hos doktorn också för lite kontroll som vi behövde göra och då fick vi reda på att Adem nu väger 6150 gram.
Bra jobbat!
 
Jodå, både mössa och halsduk kommer behövas i vinter här i Turkiet.
Och heldressen var så himla fin så det var ett måste. Storlek 74 såg stort ut men swisch säger det så har han växt i och till och med ur den med.
 
 
Idag har vi varit hemma hela dagen och jag har fixat och grejat lite. Det känns som om jag har lite fjärilar i magen nästan och det är väl inte så konstigt.
Imorgon förmiddag åker Adem och jag in till Side och hämtar upp min fina vän Mathilda.
Jag kan fortfarande inte förstå att hon kommer hit. Åhhh…det är verkligen så härligt.
Vi hade en riktigt bra tid ihop i USA tillsammans och det är kul att många av er som läste min blogg då också kommer ihåg henne. Och säkert också alla våra äventyr vi gjorde till New York City, flygplatsen, shoppingen på Crossgate mall och middagar på cheese cake factory.
Vi träffades en gång i Göteborg också våren 2011 och då sov hon över hemma hos min pappa.
Nu ses vi här i Turkiet och jag tycker att det ska bli så himla roligt. Alldeles för kort tid egentligen men bättre än ingenting.
Jag har redan börjat planera lite hur vi ska lägga upp dagarna för bästa möjliga och jag antar att bloggen inte uppdateras så flitigt då om det inte blir någon bild via mobilen.
 
Men vi hörs snart igen och då har jag säkert massor att berätta.
 
Det bästa i livet är dessa två <3

7 kommentarer

  1. Fint foto! Men vad söt Adem är, gullig tröja:) Är de inte en Pippi tröja haha. Ha de fint me din vän, härligt me besök:) Kram

  2. En väderfråga….om du orkar svara blir jag jättetacksam:)
    Vädret i Side slutet av okt, början av nov, hur brukar det va? Funderar på en resa till Side på höstlovet v 43/44 men är livrädd för att det kan bli 14 dagars ösregn… Vågar man chansa på lite bad o solväder elr är det optimistiskt?:) //Pernilla

  3. Hej, tack för sist! Oj vad denna vecka gick fort och nu är vi hemma i kylan! Roligt att det blev bra med kläderna och jag hoppas du lägger upp en bild när han har dem på sedan! Vi ses förhoppningsvis nästa år också…vips är vi där…tiden går ju så fort! Mitt barnbarn har börjat gå nu alldeles själv, lite ostadigt, men ändå! Ha det så bra och massor med kramar till hela familjen! Lorentz hälsar också!

Kommentera