Första febern!

Adem var ledsen och gnällig igår eftermiddag och ingenting verkade bra för honom.
En stund med mosterLinda framför skype gick rätt bra men han var fortfarande ledsen.
På morgonen var vi och tog vaccinationssprutor på honom och det var nog dom som slog till senare på dagen.
Tillslut, när han väl var nöjd framför en turkisk serie på tv (som varken jag eller Kadir brukar se men Adem följde noga vad som hände och skrattade till och från) så hade han feber.
Hans första feber.
Usch, lille prinsen var varm och tempen gick upp till 38 grader vilket är feber för honom då han har en normaltemp på ca 35-35,5
Han fick febernedsättande och resten av kvällen var han lugn och glad. Han somnade lite tidigare än vanligt och i natt han har sovit lite oroligt.
Han fick sova i våran säng för att jag ville ha lite mer koll på honom och det har gått jättebra. Men så vaknade han vid 5,30 i morse och klockan 6 var det tydligen dags att gå upp.
Då hade han feber igen och fick febernedsättande och nu är temperaturen runt 36 så det känns bra.
Han sover in förmiddagstupplur just nu och jag har precis sagt hej då till Kadir som har gått till jobbet.
Feber kan bebisar få om tänder kommer upp så jag ska hålla koll i munnen på honom dessa dagar men jag tror det kommer dröja ett par månader till.
 
Eftersom vi gick upp så tidigt i morse så känns det som om klockan är runt 11 nu men den är bara halv 10 och jag har redan hunnit plocka undan här hemma.
Nu ska jag nog sätta igång och baka lite medans Adem sover. Men känner jag honom rätt så vaknar han väl lagom till det att jag har börjat baka precis.
 
Ha en härlig lördag!
 

1 kommentar

  1. Vad härligt att bo i Turkiet 🙂 Jag har aldrig varit utomlands med mina föräldrar och småsyskon var i Side för några år sen och de hade det super där 🙂 Förhoppningsvis så ska jag och sonen ta oss dit också våren 2014 med familjen.

Kommentera