Måndags-nöje!

Nu är jag tillbaka med internet igen. Åh, vad beroende man kan bli av det.
Mest den här gången för att Adem fick feber, som iofs försvann ganska snabbt, och då vill man gärna använda google och kolla upp lite saker som man funderar över.
Jaja, febern gick ner och det är mest tänderna som spökar för fullt på Adem. Lilla prinsen växlar mellan glad och ledsen precis hela tiden.
 
Igår var Kadir ledig och han åkte till sin pappa för att ordna med lite ved på förmiddagen.
Efter lunch kom han hem och vi gjorde i ordning här hemma, tog en sväng förbi doktorn med Adem för att kolla febern i kombination med hans vaccin (allt var som sagt var okej med honom) och sedan köpte vi en till minigrill för kvällens gäster.
Vi skulle bjuda hem Kadirs ena syster, man och tre döttrar till att börja med men det slutade med att han ringde till tre bröder och en till syster och totalt var vi 19 personer plus 2 bebisar i våran lägenhet.
Ja, det var barn och vuxna överallt och till en början var det kul för Adem att se allt folk.
Men ni kan ju tänka er när 15 av dessa håller, pussar, pratar och finns i ansiktet precis hela tiden.
Jag tog över några gånger men han blev överstimulerad och efter ett tag, lagom tills middagen var klar, så somnade han i sin säng. Inte helt utan skrik och gråt men det visste jag redan innan att det skulle bli.
 
Hans lilla kusin Emine somna i vardagsrummet och jag förstår inte hur hon lyckades med allt kackel och prat runt omkring henne.
Mot kvällens slut så satte vi igång en 3D film för att gästerna skulle få testa på det med glasögon och jag önskar att jag tog en bild där 18 personer trycker ihop sig i soffan och på golvet i vårat vardagsrum och några av dom har riktigt färgglada “solglasögon” på sig.
 
Hoppas att ni hade en bra helg!
 
Kossan Göran är en mysig kompis. Även krokodilen gillas.

Kommentera