Sådan far, sådan son!

Ni är många som skriver att Adem är så lik mig, men är det bara jag som inte håller med?
Ögonen och färgerna är mig men annars tycker jag Adem är en kopia av sin pappa.
Se bara på den här bilden, är dom inte väldigt lika?
Jag har lärt Adem en ny grej.
Om han står på mina lår när jag sitter ner, vänd emot mig och jag säger “Kan mamma få en puss” så tar han ett ordentligt tag om mitt ansikte, hals, eller håret i nacken och siktar in sig på munnen och ger en rejäl puss fullt med saliv.
Problemet är bara att han vet inte riktigt hur han tar sig därifrån så jag får alltid hjälpa honom att liksom lyfta bort huvudet igen. Haha sötisen.

 

6 kommentarer

  1. Visst är dom lika, och lika söta båda två. Kan inte bli annat än ett vackert barn med så fina föräldrar.

  2. Nej, Du och Adem är så otroligt lika. Både på bilderna i headern och denna :). Han är otroligt söt eran lilla prins. Kram

  3. Tänk dig de nio månaderna ni gick o väntade på att undret skulle göra entré …. vilka lååååånga månader det kändes som. Nu har det bara gått drygt 4 månader och det händer så mycket och snabbt …. härligt, härligt!! Ta vara på stunderna nu, det går inte i repris!! Var stolta över ert lilla charmtroll!!! Det där med att likna mamma eller pappa är nog ett så stort diskussionsämne i varje familj ….hahahaha! Men, själv minns jag att man tyckte det växlade i perioder i utvecklingen och givetvis olika ansiktsuttryck. Hade en tröja med texten "Lik pappa, men söt ändå …" Det har runnit iväg en massa år sedan, men har sett att det finns tröjor med texten fortfarande!!! Förstår att vintern börjat hos er, då jag såg att ni får börja elda i kaminen nu. Ni skulle behöva lite svensk björkved!! Det värmer gott nu! Förresten, du kan få lite mer information från landet i norr, om du mailar mig, så slipper du få kommentarssidan fylld här ….hihihihi!!! Nyfiken eller ????? Kram Kerstin(Skövde)

Kommentera