Grattis syrran!

Idag är det en väldigt speciell dag och därför vill jag att ni, mina vänner, läser detta.
Idag är det nämligen min systers födelsedag.
Åldern är bara en siffra men födelsedagar ska firas, vare sig det är stort eller litet.
Min syster är den kanske mest starkaste människan jag känner. Hon är dessutom otroligt ordningsam, hjälpsam i alla lägen och har mycket mer energi än mig hela tiden. Ibland undrar jag hur hon orkar.
Hon har en garderob som är to die for, och jag lillasyster som mer än gärna ärver och sliter ut varenda plagg som hon har vårdat ömt och sedan lämnat vidare till den nya lyckliga ägaren.
Hon tar tag i saker med en gång medans jag skjuter upp allting till sista sekund.
Att hon tog sitt pick och pack och lämnade Göteborg var nog en chock för oss alla, trots att syrran inte är en Göteborgare i grund och botten.
Men för mig var det en självklar sak att hon skulle göra det när hon fick chansen. Hon vet vad hon vill och hon satsar högt när hon vet att det är dags.
Självklart bråkar vi som syskon gör. Men att hon spottar en rejäl spottloska i ögat på mig en under brottningsfight är faktiskt…okej… Hon ville ju bara lära sig mitt nya “trick”.
Detta trick funkar bäst om man har ätit en massa lösgodis innan och ska inte utföras om man har brottat ner sin lillasyster på golvet precis. Någonsin igen!
Jag är stolt lillasyster till Linda och det sägs att man får ljuga om sin ålder som vuxen kvinna.
Men eftersom alla alltid tror att det är jag som är storasystern och du är lillasyster så behöver du inte ljuga om åldern förens tidigast om 30 år.
Ha en fantastisk födelsedag systra mi! Skåla både högt och lågt så kanske jag äter en kebab för dig denna dag. Och glöm inte att njuta. Ett nytt år betyder bara nya roliga äventyr.
Och förhoppningsvis är några av dom tillsammans med mig.
 
 
 

3 kommentarer

Kommentera