Vi är snart tillbaka i vårat vanliga jag igen!

Ja, vad ska man säga. Sjukstugan forsätter men jag börjar sakta men säkert se ljuset in tunnel nu.
Jag hostar inte längre tills jag känner att jag ska spy, tack och lov och jag har även slutat hosta om nätterna.
Adem har fått lite medicin eftersom han hostade väldigt mycket natten till tisdag och han är redan bättre.
Han var aldrig så pass dålig att han själv verkade sjuk, men det var just hostan som mer “störde” mig och Kadir och gjorde oss oroliga som fick oss att tycka att han faktiskt behöver någon slags medicin emot det.
Som är barn och bebisvänlig såklart.
Och han är redan bättre och i natt sov han hela natten förutom när han skulle äta så det känns jättebra.
Jag har nog aldrig varit såhär sjuk på flera år, eller åtminstone inte såhär länge. Men samtidigt har jag inte känt mig särskilt sjuk.
Adem har ockuperat mina sjukkänslor och fått mig att må bra med hans glada leende.
Och på kvällarna när Kadir kommit hem från jobbet så har han tagit över Adem och busat för fullt med honom.
Avlastning är det bästa hur mycket man än älskar sitt barn.
 
Igår var det helt underbart väder vilket gjorde mig så ledsen. Jag kunde verkligen se framför mig en dag med Linda, hennes söta hund, mig och Adem promenerandes längst strandpromenaden. Men jag vågar inte riskera att nästan vara frisk och sedan bli dundersjuk igen.
Så i frustrationen att inte våga ta sig ut på en härlig promenad så tvättade jag fönsterna här hemma istället.
Lite adventsstädning trots att vi inte firar advent helt enkelt.
 

6 kommentarer

 1. Hej där =)
  Jag funderade just häromdagen, om du kommer fira jul och så.
  Om jag förstog rätt så kommer ni ju inte att komma till Sverige över jul.
  Så därför funderade jag lite. Jag vet ju att Kadir är muslim och att Turkiet är ett muslimskt land. Men du räknas väl som kristen, så det var det jag tänkte om du då gör lite jul i erat hem? Eller det kanske inte alla är okej i ett muslimskt hem?
  Jag kan ju inget om det, och tycker som sagt att det är intressant att höra =)
  Ha det så gott!

  Kramar från mig (som känner jag rosslig i halsen, vill inte, hinner inte bli sjuk…)

Kommentera