Nu går det undan!

Jag måste uppdatera er om Adem igen. För jag är så sjukt stolt över honom.
Han har flera gånger visat att han har intresse av att sitta på golvet, redan i tidig ålder, men nu på sistone har det blivit mer och mer.
Han sitter ofta hos mig och har mig som stöd eftersom överkroppen är fortfarande tung och han tippar framåt annars.
Men häromdagen så satt han helt själv i 5 sekunder, alldeles stilla innan han började tippa sakta, sakta.
Jag tror att han snart kommer sitta själv och han har nu även börjat bli arg när vi sätter honom i babysittern.
Där sitter han ju bakåtlutad och inte “själv” vilket jag tror han blir frustrerad över.
Idag när vi var på återkontroll av luftrören och andningen hos doktor (allt ser jättebra ut och han behöver inte längre andningsmaskinen som jag skrev om tidigare) så försökte han luta sig framåt för att komma upp ur bilbarnstolen.
Dags att börja spänna fast honom tror jag.
 
5 sekunder och sedan började han tippa åt sidan.
 
Jag gick ut i köket för att lämna kaffekoppen och kom tillbaka till detta. Alltså…han är snabb.

2 kommentarer

  1. Men Louise, det är väl klart som sjutton att han måste sitta fastspänd i bilbarnstolen. Tänk om ni behöver tvärnita eller krocka. Nej spänn fast det lilla hjärtegrynet så han sitter säkert när ni är ute och kör. Skönt att hans luftvägsproblem har blivit bra. Alltid så jobbigt när dom små blir sjuka.

    1. Haha ja det gör han redan såklart. Men sedan finns det en extra som man använder när dom är äldre och börjar röra på sig mer.Haha var nog lite otydlig där 😉
      Däremot har jag aldrig sett någon mer än vi som använder sig av bilbarnstol mer än kadirs syster. Senast idag såg jag idag en treårig flicka som stod upp i baksätet. Fruktansvärt hur oansvarigt det är på säkerheten inom bilkörningen här.
      Kram på dig!!

Kommentera