7 kommentarer

 1. Skönt att du är tillbaka 🙂 blev nästan lite orolig där ett tag. Tycker det är så intressant att läsa om dig och Adem då jag själv är gravid och ska flytta till side när säsongen drar igång. Kommer föda där, på anadolu hastanesi. Jätteskönt att läsa om ert liv för jag har tidigare varit mycket rädd och orolig för flytten när man har en liten bebis att tänka på, all trygghet man har i Sverige, men klarar du så klarar jag känner jag 🙂 kram!

 2. Vilken snygging han hittade!
  Du får höra av dig när du ska till GULA Huset så jag kan åka dit och träffa er.
  Kram Kicki

 3. Tänk att dessa två små sötnosar kommer att vara kompisar livet ut …..hihihihi!!!! I den här åldern är en spegel en jättefin leksak, den fångar upp barnet hur lång stund som helst!!! Verkar som det funkar på alla!! Kram Kerstin

  1. Jaa visst är det. Adem har väldigt tidigt varit intresserad av spegeln och "personen på andra sidan". När han ser sig själv, eller oss, i någon spegel så ler han med hela ansiktet och det är så kul att se. Tänk om man alltid kunde göra så själv. Le så fort man såg sig själv i spegeln, hur trött och sliten man än är haha.
   Blir det Side nästa nyår igen tror du? Och hur var erat nyår förresten, blev det en bra kväll?
   Kram!!

Kommentera