Ledigheten är över för denna gång!

Imorgon börjar Kadir jobba igen efter 10 dagars ledighet. Man blir allt för bekväm med mannen hemma från jobbet ett tag.
Vem ska nu laga all mat, göra börek kl 22 på kvällen, ta hand om Adem så fort jag vill sitta på toaletten och läsa ointressanta diskutionsforum på internet och framför allt sällskapa med mig så fort Adem sover?
 

8 kommentarer

 1. Du är likadan som Anna, hon smiter också undan på toan när hon vill ha en stund för sej själv tillsammans med mobilen eller en bok. Nu får du passa upp på Kadir när han kommer hem, fast jag tror inte att dom jobbar häcken av sih nu när turisterna har minskat. Pussa på lilla godingen från mej, han ser så go ut på alla bilder och växer så det knakar ser han ut att göra.Ha det så gott i värmen och tänk på oss som snön vräker ner på. Kram.

  1. Haha jag tror det är rätt vanligt att man smiter undan. Särskilt med dagens teknik och telefoner. Nej inte mycket jobb nu. Mycket te drickande mellan varven. Han har dessutom slutat röka för ca 1 månad sedan vilket är jättebra men alla andra om han har runt omkring sig röker vilket gör det extra jobbigt tror jag. Men han fixar det bra.

   Jag ska ge honom en rejäl puss från dig. Snart ses vi ju igen 🙂
   Kram!!

 2. Hej lilla mamman! Vi har nu bokat två veckor i älskade Side dom 24/8. Sem kom vi på att vi ville stanna 3v och det var inte så lätt. Inte om man vill åka från Karlstad. Men det går en resa fr Örebro, 14/9. Då kommer vi ju hem i oktober. Innebär det risk för regn och kofta på kvällen?
  🙂

Kommentera