Tävling!!

Jag fick ett mail denna morgon från Supersavertravels att min blogg har blivit nominerad i deras travel blog award 2013.
Jag är nominerad med min blog i kategorin “Bästa bloggen att bo och leva utomlands” och det var trevligt att höra.
Ni är en del som läser här dagligen och det är jättekul tycker jag. Om ni känner för det så får ni gärna lägga eran röst på mig, så vinner vi detta tillsammans. En blogg är ingen blogg utan läsare så vinner denna blogg så vinner inte bara jag utan ni också, eller hur?
 
Klicka på den HÄR länken.
Nytt fönster öppnas och ni ser då att det ser ut som bilden här nedanför.
Ni får själv fylla i de 3 rutorna med
1. Namn på bloggen: Louise i Turkiet
2. Din epost adress

Tack för att du ville rösta!!

18 kommentarer

 1. Självklart röstar man :-). Det är roligt att läsa bloggen och det du skriver om. Hoppas du vinner!

 2. Vad roligt! Röstar så fort jag är i närheten av en dator, gillar verkligen din blogg 🙂 kram

 3. Nu har jag röstat och din blogg är ju BÄST:)Så kul att läsa om ert liv i Side. Kram

 4. En röst på dig, så klart!!!! Minns du vad jag skrev för snart ett år sedan ….. tycker att du skall ta och sätta din senaste tid i ditt liv på pränt (på papyrus alltså)inte bara för din egen skull utan mycket för Adem och ev. små syskon. Kram Kerstin

  1. Tack!! Ja, det senaste året hade jag gärna velat ha i bokform faktiskt. Det har trots allt varit mitt bästa, men också värsta år. Och även om jag skriver långt ifrån allt som händer, vad jag tycker och tänker och vad som sker i mitt liv så finns det mycket som faktiskt finns med i bloggen. Sen måste jag säga att bloggen är bara en liten del av det hela, alla kommentarer gör hela bloggen. Utan kommentarer så hade inte bloggen varit densamma.Vi får se vad som händer men det hade varit kul att vinna och ha 2013 i bokform.

   Kram!!

 5. Självklart att jag har röstat på din blogg. Håller tummarna för att du skall vinna.

 6. Hej, nu har jag röstat på din blogg och jag tycker som Kerstin att du ska skriva ner saker, för du är ju så duktig på att formulera dig! Hoppas din blogg vinner nu…Kram Bettan!

Kommentera