Kadirs födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Kadirs födelsedag
Hurra hurra hurra!
Ja, iaf enligt hans id-kort. Vilken dag han egentligen är född på vet ingen.
Hans mamma och pappa var oense tom för några årsedan om han ens föddes när det var sommar och soligt eller vinter och kallt.
Detta med födelsedatum och frågetecken kring om det är rätt eller inte är väldigt vanligt i Turkiet.
 
Vilket fall som helst så firar vi Kadir idag och även om det står i hans id att han är född 1987 så firar vi honom som 28åring idag.
Eftersom jag har räknat ut att han knappast är född 1987 då det var årtalet dom skrev in honom i turkiska systemet men x antal månader efter att är född egentligen.
Så idag blir Kadir 28 år och han snygg som 17 😉
 
Jag brukar gå tillbaka i bloggen och läsa lite kommentarer i bloggen där många har kommenterat.
Idag för ett år sedan fick jag många kommenterar.
Det var då jag berättade här på bloggen att jag är gravid och att vi skulle bli föräldrar.
När jag senare på kvällen hade pratat med Kadir i telefonen och låg sedan sjukhussängen inne hos mamma för att sova så kände jag Adems första spark vid 23-tiden minns jag att det var.
Mamma, jag och Linda hade pratat om detta någon dag tidigare, att det kändes som en fisk som rörde sig eller sprattlade till.
Och jaa..det var precis den känslan jag fick. Och Kadir fick en riktigt bra födelsedagspresent.
Även om det tog flera veckor tills han verkligen fick känna det på riktigt.
 
Idag ska Adem och jag åka ut och köpa en tårta. Och det bästa med det är att vi får smaka på den och dessutom kommer ha tårta i några dagar framöver.
Mums!
 
 
 

17 kommentarer

 1. Stort Grattis till din fine man. Ni är så otroligt fina tillsammans, o lilleman är ju bara för söt. Hoppas Ni får en toppen dag tillsammans och att Ni firar Kadir med massor av HURRA ROP =) Ps: Vi kommer ner till Side den 27 maj och stannar i hela 3 veckor =) Så då kommer jag över till Marias o hälsar på 😉 Kram till Er

 2. Grattiskram till Kadir från mig och familjen! Njut av tårtan, det gillar ju du! Kram kram

 3. Stort grattis till honom 🙂 Jag fyller år idag, ingen tvekan om födelsedag, sjukhus och tid dock vilket är tur för att jag är en horoskopnörd hihi.
  Gott med tårta! Smaksensation för Adem eller får han vänta ett tag till?

  1. Adem smakade liiiite lite choklad, vilket han har gjort förut från hans faster (som jag inte gillade men han såg ju urlycklig ut) Men nu får han vänta tills han fyller 1 år iaf.
   Grattis i efterskott!! Hade du en bra födelsedag?
   Kram

 4. Hej Louise! Hittade din blogg och tänkte höra hur vädret är för semester u Side i April? Maila gärna tillbaka till oss om du hinner 🙂

  1. Hejsan! April är riktigt härlig månad då värmen verkligen börjar komma. Det kan regna, men oftast inte i flera dagar i sträck utan bara någon/några timmar under en dag eller så. Kvällarna kan vara svala och man kan behöva ha på sig både långärmat, byxor och kanske tom jacka. Men på dagarna så badar de flesta turisterna. Vattnet är svalat från vintern och regnet som har kylt ner det, men det är så pass varmt i solen att det är skönt att svalkas. Har ni bokat någon resa, och vart kommer ni att bo?Kram Louise

 5. Själva födelsedagen vart mycket härligare än jag trodde då den låg mittemellan två 12timmarsnätter på jobbet men jag blev grattad på alla möjliga sätt ändå och pojkvännen (jobbar också natt inom samma yrke) kom förbi mitt jobb med en blombukett 🙂

Kommentera