Nu flyger vi snart!

Nä, nu börjar flygnerverna verkligen sätta fart.
Jag är flygrädd och att dessutom ha med Adem denna gång, som jag hoppas kommer klara resan bra och framför allt sova när vi är i luften, gör mig mer spänd.
Det är en härlig men samtidigt skrämmande känsla i kroppen och så är det alltid när jag ska flyga.
Mellanlandning på 3 timmar i Istanbul gör det hela inte mycket bättre direkt. Men det finns inga direktflyg mellan Antalya och Göteborg såhär års.
Vi kommer åka hemifrån strax efter kl 01 på natten. Mellanlandningen i Istanbul sker mellan 5-8 på morgonen och sedan är vi i Göteborg vid lunchtid.
Då åker vi raka vägen till Kungälv för att hämta en barnvagn som vi får låna.
Sedan stannar jag och Adem 3 veckor för både nödvändiga men det mesta väldigt roliga saker.
Det ska bli så himla kul att ha med honom. Självklart blir det en omställning där man inte lika fritt kan röra sig som förut och allt krävs planering. Är man utanför sin borg, dvs vårat hem här i Turkiet, så blir det lite mer…nervöst.
Men vi får anpassa oss efter Adems bästa. Han är prio ett och hela dagen planeras efter honom. Till viss del.
 
I veckan lyfter planet och jag har börjat packa. För min del är det inte så svårt men med Adem är det lite svårare då jag vill köpa på mig nytt i Sverige och samtidigt inte springa i affärer det första jag gör direkt.
Men det blir nog bra tillslut.
Och när vi sedan är i Turkiet igen så har våren verkligen kommit igång.
Som alltid vid den tiden.
 
 

7 kommentarer

 1. Vad roligt för dig att åka med din son till Sverige. Förstår att du är spänd också.Han sover säkert på planet. Hoppas ni får en fin vistelse i Sverige.Härligt att ni får skön värme i Turkiet när ni kommer tillbaka.Själv tittar jag på resor till Side i sommar.kram från Annsofie

  1. Jag hoppas att han sover. Han sover nu här hemma, hade problem med att somna idag så han känner väl av oron kanske. Plus att tänderna upptill är på gång nu.Men skulle han inte sova när vi flyger så får jag hoppas att han skrattar och är glad istället helt enkelt.

   Hoppas du hittar en resa!!
   Kram

 2. Ja, undrar vem som har mest resfeber här???? Du, Louise, ta det nu lika lugnt som jag misstänker att Adem gör. Så ordnar sig allt på bästa sätt!!! Din lilla guldgosse njuter säkert av varje stund !!! Kram Kerstin

 3. Oh vad mysigt att göra en tripp till Svedala för Er. Tror det kommer att gå alldeles utmärkt men visst som du skriver: Det är en liten annan situation att lämna sin trygga tillvaro. Oh, glöm inte att du måste låta oss ta (lite) del av Eran tripp. Skickar massor med varma kramar till dig och din goe son =)

 4. Vad kul att ni ska ut och åka! Jag är säker på att det kommer gå galant. Åkte själv till Turkiet ensam med min son när han var 3 mån förra året. Med tanke på att det är ganska långt att gå mellan inrikes- och utrikesflyget i Istanbul så kan det vara skönt med lite extra tid att hitta. Första gången hade vi 1,5h väntetid vilket nästan resulterade i att vi missade planet. Däremot på vägen hem hade vi 8h väntetid under natten. Bedrövligt :S 3 h blir säkert perfekt för er. Det finns säkert massa saker att titta på gör Adem så han inte blir uttråkad 🙂
  Om han använder napp eller flaska så testa att använda den när planet lyfter/landar så ska det hjälpa obehag i öronen.
  Håller tummarna! 🙂
  Må väl!

  1. Tack för tipsen! Öronen och landning/lyft fick jag tips om innan så vi körde på med vatten under den tiden. Men Adem blev uttråkad så flygningen gick sådär. Jag hade hoppats på att han skulle sova mer än vad han gjorde men det funkade. Planet gick ju framåt haha.
   Ha det så bra!!
   Kram

Kommentera