Från Turkiet till Sverige!

 

 

 
Nu är vi på plats och kommit i ordning. En semla har jag klämt i mig redan. Och fler ska det bli.
Igår kl 04 gick första planet och vid lunch landade vi i Sverige.
Jag får uppdatera och berätta mer om den långa dagen en annan dag. Nu ska jag göra som Adem nämligen att sova.
Sverige, se till att få lite sol nu så är allt toppen.

3 kommentarer

  1. Välkommen till Svedala =) En glad liten Adem och en stor god semla, ja sämre kan det ju inte bli 😉 Ja du solen den försvann och snön kom??? Nej, tur att det blir plus grader till helgen så snön smälter. Ha det så mysigt, kram till Er

    1. Det är faktiskt alltid skönt att slippa snön. Det är något jag inte saknar, och skulle jag göra det så har vi det ganska så nära hand i Turkiet där vi bor faktiskt. Under 1-2 månader på vintern. Kram!!

  2. Så ni har landat nu:) Hoppas resan gick smidigt och bra, och att er tid blir bra här:)

Kommentera