Ett år!

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Vad som är nu, hur det var förut, under hela sjukhustiden, före det, efter det, min barndom, Adems barndom och framtida år, hur det kunde ha varit, hur det var och hur det är.
Många tankar har snurrat i huvudet det senaste åren. Jag har minnen med både skratt och gråt.
Tankarna på dig det senaste året har varit mest ledsamt faktiskt, allt som du har missat eller som jag har velat berätta om under mitt…bästa år?
Om du bara hade varit här.
Jag vet att du är här. Jag känner det, jag “ser” det.
 
Ett år senare. Adem växer, mörkret och vintern är snart förbi och vi går mot ljusare tider. Året har gått, dagarna rullar på och livet går vidare.
Men jag kommer alltid leva med hålet i mitt hjärta. Ett litet, litet hål som alltid kommer vara en slags tomhet.
Ett hål med härliga minnen men otrolig saknad.
 
Mamma, du kommer alltid att vara saknad men otroligt älskad av oss alla.
 

 

12 kommentarer

  1. Jag blir rörd när jag läser detta, din mamma är säkert hos dig och kan se din lilla fina familj och med ett leende på läpparna tänker hon nog att det går bra för Louise trots allt de jobbiga. Hoppas hon har det bra nu:) Men det är så synd och orättvist att hon aldrig fick träffa söta fina Adem:) Hoppas ni får fina dagar här i Sverige trots sorgen i ditt hjärta. Kram

    1. Jaa visst är det orättvist men jag tror man gräver ner sig om man går och tänker för mycket på hur det kunde ha varit annars och varför det drabbade just min mamma. Vi kan inte ändra ödets gång och våra liv är redan bestämt sen innan tror jag. Man får se till att göra det bästa av det helt enkelt. enkelr.

  2. Jag blir rörd när jag läser detta, din mamma är säkert hos dig och kan se din lilla fina familj och med ett leende på läpparna tänker hon nog att det går bra för Louise trots allt de jobbiga. Hoppas hon har det bra nu:) Men det är så synd och orättvist att hon aldrig fick träffa söta fina Adem:) Hoppas ni får fina dagar här i Sverige trots sorgen i ditt hjärta. Kram

  3. Vilka underbara ord som går rätt in i hjärtat! Varma kramar till dig och de dina ♥♥♥

Kommentera