12 kommentarer

 1. Kul med Ullared! Jag har själv dock aldrig varit där men skulle gärna vilja åka dit. 🙂

  Pratar du turkiska?
  Hur träffades du och din man? För ni är gifta va? 🙂
  Hur känns det att vara i Sverige just nu, har du nån hemlängtan? Kram

 2. Oj, det blev tom två besök i gula huset!!! Även om Adem har små storlekar så blir det vikt till slut. Han reser väl inte på någon egen biljett än, så det tar ju på din bagagevikt …. men ni får dela upp övervikten till alla som reser ner till Side lite senare …hahaha!!! Jo, men allvarligt … det är väl en bra lösning?!?!? Kram Kerstin

 3. Hitta just din blogg, ni har ett jätte gulligt liv :). Undrar bara en sak, saker som fins i sverige och inte turkiet. Saker som mat och kläder ex. Är det något du inte kan leva utan eller klarar du dig rätt bra? 😀

 4. Hitta just din blogg, ni har ett jätte gulligt liv :). Undrar bara en sak, saker som fins i sverige och inte turkiet. Saker som mat och kläder ex. Är det något du inte kan leva utan eller klarar du dig rätt bra? 😀

 5. Åh nu har jag inget direkt att skriva om det här inlägget. Ville mest bara säga att jag hittade din gamla blogg för några dagar sen och är överlycklig för att jag får läsa mer om livet i turkiet, läste även om au pair livet men kan inte relatera till det på samma sätt.

  Hur länge var det ni skulle stanna i Sverige? Jag och min pojkvän har bokat en resa till Side nu och räknar ner för fullt (varför finns inga snabbspolningsknappar i livet?!), och jag kom att tänka på att det är synd att du inte jobbar i butiken längre på ett sätt för då hade jag definitivt kommit och sagt hej!

  Det känns ju så sjukt nog som att en känner bloggaren/bloggerskan efter att ha läst massor fast sen inser man att den personen inte ens vet att man existerar liksom xD
  Vad tycker lillplutt om Sverige än så länge? Lär ju vara stor skillnad i dofter, ljud och värme bland annat 🙂
  Kram

  1. Vilken tur att du hittade den gamla (höhö piiinsamt ;P ) och hittade hit också haha.Jag skriver ju om mitt liv i Turkiet så det kan mycket väl skilja sig från hur andra lever och har det. Men det förstår du nog redan.

   Jag brukar åka ner till butiken ibland och hälsa på då min man, Kadir jobbar där. Honom får ni handla av, han pratar svenska. Och sedan är resten av de som jobbar där mer eller mindre släkt med min man. Jättetrevliga hela högen.
   När åker ni ner och vilket hotell ska ni bo på?
   Skulle du ha tillgång till internet på plats så skriv innan ni åker till butiken och shoppar. Jag kanske är där då så kan vi säga hej, det är alltid trevligt att få träffa människor på riktigt ju.
   Lillplutten trivdes i Sverige fast de 2 första dagarna var lite jobbigt. Det blev väldigt mycket skrik och mamma just då men sen släppte han och blev mer självständig.
   Mycket gott fika finns det i Sverige iaf, det lärde han sig 😉

   Kram!!

Kommentera