3 kommentarer

  1. Hoppas ni har haft fina veckor här hemma i Sverige. Nu förstår jag att ni båda längtar efter pappa Kadir. Jag ser fram emot att träffa er i juni, skall skall bli så roligt att få se lilla Adem igen. Ha en fin hemresa och stor kram till er från Sören och mej.

  2. Ja, då har lille Adem gjort sin första resa till Sverige, kanske fick mersmak och återvänder snart?? Kan det vara gula huset som lockar då ……. hihihihi!!! Gott att du hann med, hoppas bara du inte åkte på övervikt ..hahaha!! Har våren, nja, eller försommaren är det väl på gång nu i Side? Kram Kerstin

    1. Ja, nu siktar vi in oss på Augusti för Sverigebesök OM det skulle finnas riktigt billig resa när det är som varmast här. Annars blir det nästa vinter och då även tillsammans med babaKadir. Övervikt blev det garanterat för oss, MEN…dom sa inget. Jag har ju alltid sådan tur och Turkish Airlines är riktigt serviceminded och bra. God mat har dom dessutom ;)Ja nu är det försommar även om det är lite kalla vindar.
      Kram!!

      Jooo…dina mail har jag fått. Allihopa. Men jag har inte hunnit svara på dom än. Det kommer 😉

Kommentera