Lunch i Side!

Här kommer bilder från när jag och Adem träffade Linda, Sofia och Camilla för en promenad in till Side.
Väl där åt vi en riktig god lunch på Aphrodite och sedan promenerade tillbaka till min bil igen.
Adem ville inte riktigt sova men rätt som det var slocknade han sittandes i vagnen på väg tillbaka.
Det var en lagom stund utomhus för honom tror jag eftersom det är varmt i solen. Vi tar det försiktigt då det är hans första riktiga värme och ute i den starka solen.
 

6 kommentarer

  1. Hur fungerar det med körkort i Turkiet? Kan man använda sig av svenskt eller behövs turkiskt? 🙂

  2. Åh vad mysigt de ser ut att kunna äta utomhus 🙂 lyx!! Här har vi snöstorm och minusgrader. Den här röda röran som man alltid får till brödet på restaurangerna i side, vet du något recept på det??

    1. Ja det är riktigt mysigt och känns lite lyxigt. Jag vet vilken röra det är du menar och jag ska kolla upp det. Jag tror dock att det är 1. väldigt enkelt att göra om man har rätt ingredienser. eller 2. färdigköpt av restaurangerna. Men jag ska kolla upp vad det heter och hur man gör det.

  3. Han är för söt med sina små risgryn till tänder. Härligt att komma ut på lunch med kompisar och inte bara vara hemma och vara mamma på heltid. Man behöver få lite vuxenprat emellanåt. Ha en fin helg och stor kram till dej och familjen.

    1. Ja visst är han!! Håller med dig helt där med att komma ut och jag sa det sedan till Kadir att jag, och även Adem, får massa energi bara att komma ut, känna lite luft, få D-vitamin, prata med människor och vara social. Då orkar jag vara mer mamma och fru av det sen. Och det lät mycket bra tyckte Kadir. Jag tycker vi bor riktigt härligt nu och precis det jag vill, men det ligger också "på utkanten" så jag är otroligt glad att jag har bil och körkort. Annars hade jag varit fast känns det som.Snart ses vi!! Kram

Kommentera