Charmören!

Våra barn är det finaste vi har och det finns inget mer dyrbart än dom. 
Just nu sover han sin förmiddags nap och jag har under tiden hunnit laga hans mat som jag bara ska göra puré av. Och sedan har jag städat våran stora balkong. Kadir plockade undan sakerna och sista vedbitarna använder vi bara om det skulle bli kallt någon natt. Annars klarar vi oss utan spisen nu även nattetid.
Att städa stora balkongen är inte det lättaste måste jag säga. Den är ju minst 7 meter lång och jag känner hur grannarna spanar på mig.
Dom är lite nyfikna på “utlänningen” men inte otrevliga på något vis. Bara helt enkelt nyfikna och det ska man vara.
När vi har ätit lunch här hemma så tror jag att vi åker in till Side idag. Solen skiner och min syster är ju här på besök så vi tar nog en promenad bort till deras hotell.
Jag kanske lyckas få lite gratis all inklusive glass, och om inte annat så lyckas nog Adem charma till sig.


Här är dagens Adem. Charmörernas charmör.

5 kommentarer

 1. Han är så söt, och vad han växer =) Önskar Er en härlig dag tillsammans med din syster. Är övertygad om att Adem får mycket glass (och du med). Nu ska jag ut o röja på vår altan, nu ska allt på plats igen =) Kram på Er

 2. Tack för ditt senaste svar! 🙂
  Nu har jag fler frågor! Vi planerar att besöka marknaden i Manavgat, när kan man besöka den, för det är väl inte varje dag? Vi ska bo på Sunwing Side West Beach, så det är ju en bit att färdas där emellan, man vill ju ogärna resa i onödan med 3 barn! 🙂

  1. Det är på måndagar och torsdagar, de stora basarerna i Manavgat. Det finns även 2 stycken i Side, på lördag och tisdag om jag inte minns fel. Med 3 barn är det nästan lättast att ta taxi till Manavgat även om det kostar lite mer så kommer ni fram och hem ordentligt.kram

 3. Hej!
  Vilket hotell bor din syster på?
  Kan du mejla mig (hittar inte din mejladress nu), behöver fråga dig om ett råd…
  Kram till er!

Kommentera