Summermood!

Jag är så himla glad över att ha soffan och fåtöljerna på rätt plats igen.
Vi har det mysigt på vintern med braskamin och allt men jag älskar sommarmöbleringen i vårat vardagsrum.
 
Just för tillfälligt så har vi inte tagit in det vita soffbordet ännu. Adem är uppe och springer så mycket så det känns bara som om det är i vägen. Det står inne i Adems rum och jag tror vi kommer låta det vara kvar där förutom när vi har gäster. Då kan det vara bra att ha ett soffbord när det bjuds på gofika eller annat gott.
 
Så här har vi det hemma hos oss nu. Gardinerna ska iväg på tvätt men annars är allt redo för sommaren.
Jag älskar mattan och lampan som vi har.
 


 
 
En buskille som är ute på den franska balkongen. Balkong nummer 4. Det är skönt att ha stora fönster ut mot vägen. Och ni behöver inte vara oroliga, det är säkert skydd överallt och han kan inte trilla emellan eller trilla ut.
Och inte heller klättra upp och över räcket.
Dessutom har butiken vid vägen, 2 våningar under oss, skaffat plåttak så skulle jag trilla ner när jag putsar fönster så landar jag inte rakt ner på asfalten iaf.

7 kommentarer

 1. Hej =)
  Vad fint ni har det, soffan är så mysig, den ser så skön ut =)
  Mysigt för Adem att kunna stå där och kika ut lite =)
  Hmm, jag ger snart upp…
  Hittar inget hotell som passar oss i år 🙁
  Vi vill ha all-inclusive, väldigt nära till stranden, måste finnas beachvolley på stranden, vi vill bo på västra stranden, vill inte ha något jättestort hotell, gör inget om det är i Evrensike (näe, så stavas det inte va?)
  Jag har mejlat resebolagen om tips, men de som dom tipsar om kostar ju väldigt väldigt mycket :-/
  Börjar kännas tröstlöst nu 🙁
  Kram till er

 2. Skall provsitta både soffan och fåtöljerna när jag kommer. Men bordet får du ta in för gofika vill jag ha.Det ser jättefint ut Louise, och verkar tryggt för Adem.

  1. Klart du ska göra det!! Nu är det inte långt kvar tills ni kommer. Och bordet kommer att vara på plats såklart. Tyvärr har jag inget annat kaffe än neskaffe men hoppas det går bra det med 🙂 Kram!!

 3. Neckaffe går alldeles utmärkt, huvudsaken är att jag får gose snosa med charmtrollet. Kram från ett sommarlikt Sverige.

Kommentera