Turkfrukost!

Redan för en månad sedan så hörde jag av mig till Kristina och sa “Nu vet jag vart vi ska åka när ni kommer till Turkiet!”
Idag åkte vi till byn Dikmen som ligger utanför Manavgat och bortanför vattenfallen för frukost.
Vi hade en jättetrevlig morgon med riktigt god frukost och perfekt väder.
Mina Piteåvänner åker snart hem vilket är tråkigt men kul att vi fick ihop detta. Och Adem och jag ska hinna till deras hotell en dag innan de åker också.
 
  
 

5 kommentarer

 1. Vilka härliga bilder! Det där brödet ser gudomligt gott ut. Ville bara meddela att jag svarade på din kommentar direkt i bloggen, brukar försöka göra det oftast – då jag nästan alltid läser kommentarer i mobilen och mitt 3g här är rätt långsamt.. 🙂
  Tack för att du lämnade ett avtryck – är så kul att få se vilka bloggvänner som gömmer sig där bakom läsarsiffrorna!

  Kram!

 2. Hej!
  Oj så det ser skönt …och gott ut! Som alltid kommer längtan…till Side och Turkiet!
  Ha det gott! hälsn Kerstin (Finland)

 3. Hej Louise:) jag älskar att läsa din blogg och din son är helt underbart söt. Jag är lite nyfiken, vet inte om du har skrivit om detta innan men jag undrar hur länge du har bott i TUrkiet ? Vad har du jobbat med där ? Samt är du utbildade i SVerige ? Varför valde ni att starta ett liv i TUrkiet och inte i SVerige? 🙂 MÅnga frågor från nyfikna mig men ser fram emot svar om du vill svara såklart 🙂
  Kram Emma

 4. Detta var en upplevelse! Bästa frukosten som verkligen höll oss mätta hela dagen……enormt härligt, gott och roligt att prova på….tusen tack!

Kommentera