För några år sedan…!

Året var 2009, jag och Kadir hade precis blivit tillsammans fast lite sådär i smyg fortfarande. Säsongen var fortfarande igång och jag tror detta var i September månad.
Efter jobbet så åkte vi ut en sväng, som vi alltid gjorde då, i Kadirs bil.
Men den här natten vid 01-tiden så gjorde vi ett ovanligt stopp. Vi stannade hemma hos Kadirs syster för att äta nattmat vilket vi innan inte hade gjort.
Och detta var första gången jag åt på golvet. Vilket vi var tvungna att fotografera såklart.

4 kommentarer

  1. Så söta ni är! Ja nu me så klart:) Men trodde Kadirs syster ni bara va vänner eller hon fatta? :))

    1. Hans syster jobbade i butiken redan då så vi "kände" varandra innan. Jag vet inte om hon fick reda på innan att vi båda skulle komma eller om Kadir sa det strax innan när de ringde. Men han har aldrig varit en tjej-jagare så visst var det lite…speciellt och annorlunda, Och då förstod hans syster att jag inte bara var en vän eller jobbarkompis. Jag är den första tjejen som har blivit presenterad för familjen så det var inget han gjorde bara sådär med en gång.

  2. Va vackra ni är!!!! Jag älskar din blogg och längtar alltid ner till Turkiet, men jag vill fråga dej om ett recept på dom ser ut som rullrån dom har dom på allinclos hotellen ibland till frukost ibland till middag, jag tror att det är nån ost i kanske? men jag älskar dom, fattar du vilka jag menar? Recept tack, ha det bra där nere vi kommer i höst och då får du ett besök av oss i affären, vill bara veta vilka tider du arbetar kram till dej o din fina son

Kommentera