Sverigebesök hos oss!

I lördags och halva söndagen så var Kadir ledig. Jag kan inte minnas när han hade en heldag ledigt senast och då gäller det att passa på.
Först funderade vi på att åka till Konya och övernatta där men jag hade inbokade gäster på lördagsmorgonen så vi hoppade över det.
För ca 3 år sedan så fick jag världens goaste kram utan Ann-Margret, eller Nenne som hon kallas, när hon kom in i butiken på mitt jobb och utbrast “Louise, jag läser din blogg”
Vi hade haft lite kontakt innan på internet bland mina kommentarer men detta var första gången vi sågs.
Sen dess har vi en härlig kontakt året om.
I år var det äntligen dags för henne och hennes man Sören att komma hem till oss och jag hämtade upp dom på marknaden inne i Side på förmiddagen.
Sedan körde jag hem till oss, förklarade lite på vägen om vart vi befann oss och pekade ut lite ställen som de kände till eller hört talas om.
De sa att detta var den lugnaste körningen dom åkt i Turkiet under alla år, och det kändes ju bra.
Ingen stress här inte!
 
Hemma hos oss så hade vi husesyn, jag visade våran havsutsikt alá sällskapsresan nästan och Adem busade för fullt. Han var väldigt fäst vid Sören.
Jag bjöd på gofika, både goda kakor och även hallonfromage till kaffet.
Adem smulade sönder alla hans kakor istället för att äta dom. Sedan hade vi paketöppning och Adem fick en jättesöt present i förskott. 1 årsdagen närmar sig.
I tisdags klippte vi av allt Adems hår och med tanke på presenten (se bild nedan) så var det tur att jag sparade lite hår som jag själv klippte av innan vi åkte till frisören. Precis som mamma gjorde med mitt hår och min första lock.
 
Tiden gick fort och det var dags för mina svenskgäster att ta taxin hem. Men snart är dom hos oss igen.
 
 

1 kommentar

  1. Tusen tack för en underbar förmiddag tillsammans med dej och lilla goa Adem, vilket litet charmtroll han är. Jag blev helförtjust i er lägenhet, den är verkligen fin. Stackars lilla gubben vad han råkar ut för, men vad duktig han var hos doktorn. Ja nu kommer den här tiden då han klättrar både högt och lågt så det är inte lätt att undvika att han råkar ut för sådant här, men skönt att det inte blev värre. Vår hemresa gick bra men ack så jobbigt att kuta runt på Istanbuls flygplats, vet inte om jag vill göra om det någon mer gång. I okt skall vi flyga med Pegasus få se om det blir lättare. Ha det nu så bra och var rädda om er. Stor kram från Sören och mej, och naturligtvis pussar till gullklimpen.

Kommentera