Sminkbutik i Manavgat!

I Manavgat finns det en liten hår-hud-och-smink-butik där du kan hitta märken och produkter till superpriser.
Jag köper min mascara från Maybelline där för mellan 12-17 lira (ca 40-58 kr) och min hårinpackning från Pantene för 4 lira (12 kr)
Butiken ligger på huvudgatan i Manavgat, efter bron.
2:a korsningen efter bron så har ni butiken AkDenizPlus, och DET är min lilla favoritbutik för smink, hår och hud produkter till bra priser.
Allting är inte på rea och vissa produkter kan vara samma priser som hemma i Sverige, men mycket är billigare.
Helt klart värt att kolla in om ni besöker Manavgat.
 

4 kommentarer

 1. Ååååh älskar den butiken med. Gillar bara inte att dom är så himla många som jobbar där som liksom "följer efter" mig när man handlar. Men så är det ju överallt i Turkiet. Vilka personalkostnader det måste vara! Tycker dom mest står å skrattar å pratar med varandra tills en kund kommer.

 2. Hej! Jag och familjen ska till Side om en vecka. Jag fick tips om din blogg av svärföräldrarna som tillbringar 3-4 veckor varje vår och höst i Side. Tänkte fråga om du kan tipsa om nån bra manikyrsalong. Jag och min 13-åriga dotter tänkte göra oss lite fina och ha lite kvalietstid tillsammans. 🙂
  Med vänlig hälsning
  Lisa

  1. Hej Lisa! Åh va kul att svärföräldrarna tipsade dig hit. Kan det vara några jag har träffat eller känner till kanske?Tyvärr har jag inget tips på manikyrsalong i dagsläget. Jag gjorde mina naglar senast 2009, då var wellabella jättebra. Kolla det, ligger vid Dogan hotel nästan. Annars finns det nästan över allt men inget jag själv har testat som jag därmed kan rekommendera (rekommenderar i bloggen bara ställen jag själv eller nära vänner har testat) Du får gärna själv höra av dig efteråt om ni hittade något bra ställe.
   Kram Louise

Kommentera