Lunch vid floden!

Idag började Kadir inte jobbet förens klockan 16 så vi åkte iväg till vårat fiskställe och åt fisk intill Manavgatfloden.
Med tanke på att det är så himla varmt just nu så tyckte vi att det kunde vara perfekt att sitta i skuggan, vid floden och förhoppningsvis svala vindar.
Det var perfekt men tyvärr inga svala vindar. Och dagens fångst, och val av fisk, var riktigt god.
Till det åt vi sallad och nybakat bröd, alldeles lagom. Adem gillar också fisk vilket är kul att se.
 

4 kommentarer

  1. Oj va mysigt ni har och varmt!!!! Skicka lite av er värme hit för vi fryser minsann, men de har du väl redan hört av din svenska familj. Du ville veta vars vi skulle bo när vi kommer i oktober, jo vi skall bo på Dosi hotell det är ett 3 stjärnigt hotell, men det var bra pris på resan med allinclos som vi vill ha, vi går ändå ut och äter middag ibland. Jag sitter här i Norr och njuter av dina bilder och längtar dit kram till dej o din fina familj

    1. Hej Birgitta! Jo, jag har hört att ni har det kallt, särskilt där uppe i norr. Men här är det nästan för varmt. Det brukar bli så här varmt men först om 2-3 veckor senare.Vart ligger detta hotell? Ibland kan trestjärniga hotell vara jättebra och mycket beror på personal och servicen.
      Kram

  2. Hej i natt hade vi nästan noll grader och de är inte vanligt fastän vi bor i norrland.Du ville veta vars Dosi hotell finns i Side adressen är utan prickar kanske du fattar? Adressen är Suleyan Demirel Bulvari 1132 Sokak Komköy Antalya07300 Side Ja vi bor oftast på 3 stjärniga hotell pga prisetvi vill ha allinklos och vi går ut och äter ofta men det blir inte så dyrt och vi handlar massor snart får vi vårat 6 barnbarn denna gång blir det en tjej hurra gissa om vi skall handla. Du hänvisade till anna om side och hon hade rätt om ett matställe Hawaiie nära Park side hotell vilken fin mat och Turk killen sjöng Gulligullan toppen ställe kram

    1. Oh hua! Det var inte lite kallt det. Och ovanligt förstår jag. Vad härligt med barnbarn, livets efterrätt har jag hört. Hawaii har jag ätit på en gång tidigare. Jättegott verkligen. Nu har jag snart vänner från Piteå på besök så då får vi se om det blir den restaurangen igen.Kram!

Kommentera