9 kommentarer

 1. Hej. Hittade din blogg när jag sökte info om Side. Är här en vecka med start idag. Undrar om du har några bra tips på shopping och var man kan äta i side. Bor på sunwing. Vill undvika turistfällorna. Om du villl och kan som sagt :-).

  1. Kolla in kategorin "resetips" här på bloggen så hittar du bästa tipsen på restauranger. Och shoppingen gör ni absolut bäst på Marias butik/ Marias kläder.Kram!

 2. Hej. Hittade din blogg när jag sökte info om Side. Är här en vecka med start idag. Undrar om du har några bra tips på shopping och var man kan äta i side. Bor på sunwing. Vill undvika turistfällorna. Om du villl och kan som sagt :-).

 3. Gillar verkligen din blogg & tycker det är kul att du bor i Turkiet, så underbart. Jag är sexton år gammal och åker med min familj varje sommar till Turkiet, sjunde gången för mig iår. Vi bor på olika hotell varje år och är borta en vecka. Jag börjar hotell och turism programmet i höst & drömmer om att få jobba i just Turkiet, bo och skaffa familj i Turkiet och velat det i flera år. Jag har inga kontanter alls där. Vad kan man tänka på om man verkligen vill flytta dit? Undrar hur du skaffade jobb där & om du åkte ner dit själv först? 🙂

 4. Gillar verkligen din blogg & tycker det är kul att du bor i Turkiet, så underbart. Jag är sexton år gammal och åker med min familj varje sommar till Turkiet, sjunde gången för mig iår. Vi bor på olika hotell varje år och är borta en vecka. Jag börjar hotell och turism programmet i höst & drömmer om att få jobba i just Turkiet, bo och skaffa familj i Turkiet och velat det i flera år. Jag har inga kontanter alls där. Vad kan man tänka på om man verkligen vill flytta dit? Undrar hur du skaffade jobb där & om du åkte ner dit själv först? 🙂

 5. Hej igen. Har idag varit inne i side, vi åt på restaurang angora. Bra mat. Fick tips om restaurang karma. Hoppas vi hittar marias butik. Så jag tror vi kan klara oss inne i side :-). Hoppas du inte blev jättedålig.

  1. Hejsan! Oj, bästa tipsen står redan i bloggen. Blanda annat hittar du bra tips under kategorin "resetips" Vilket hotell bor ni på? För att komma till Marias butik så tar ni antigen tar ni taxi till Dogan hotell. Då har ni havet framför er. Till vänster tar ni er in till gamla stan. Till höger ligger Marias butik bara ett par meter bort. Butiken ligger alltså inte inne i gamla stan utan strax innan längs med strandpromenaden. Bredvid tropic hotell och restaurang Lime.
   På strandpromenaden, inte långt ifrån butiken, så har ni Alaaddins bistro steakhouse. En annan favorit som jag gillar.

   Hoppas ni trivs bra och hittar!!
   Kram!

 6. Tack för dina svar. Vi bor på sunwing east hotell. Jag kollar in resetipsen. MVH Karin

Kommentera