Oplanerade planer!

Idag så lyckades jag få Adem att somna om på morgonen så innan vi hade kommit upp och gjort frukost så var klockan redan 10.
Så jag tänkte då passa på att göra om våra vanliga rutiner lite och äta lunch och sedan få honom att sova en längre stund istället för tvärt om som vi annars gör.
Jag tinade upp köttfärsen men insåg snabbt att vi inte hade någon mjölk hemma och samtidigt hade vi hantverkare hos oss som satte upp vårat nya solskydd på balkongen.
Så innan Kadir hade kommit iväg för att handla så var det redan för sent med mina planer.
 
Adem fick mellanmål och busade med babaKadir och nu sover dom båda.
Jag antar att det blir en extra sen lunch och en sen middag istället. Typiskt.
Klockan är strax 14 och jag lagar crepes till lunch och ska städa undan här hemma idag.
Sedan ska vi bara vänta, vänta, vänta tills morgondagen…
Tjing tjing!!
 

Min sovande svurk <3

2 kommentarer

  1. Hej Louise!

    Har du någon uppfattning om att turkar kan säga saker som inte alltid händer eller att det blir senare än vad som är sagt? Vad har dom för syn på tid? Det verkar inte som att de är lika tidsberoende som vi svenskar. Om så är fallet, hur har du lärt dig att dom är så? Hoppas att du förstår lite vad jag är ute efter i frågan.

    Toppen fin blogg! Kram

  2. Hejsan! Adem måste sova och samla extra krafter för att busa och bada med moster. Vi var på Fridas igår kväll då gick en tanke till er. Caroline är hemma hon är så rund och fin om magen. Nu kan man snart börja räkna ner till att bli mormor och sen åka till Side.
    Kramar till er alla. Kicki

Kommentera