Middag på Tropic steakhouse!

Det var längesedan jag åt på Tropic steakhouse och egentligen var det inte alls meningen att vi skulle göra det. Men jag blev inkallad på jobb, vilket jag ska berätta mer om, och därför bestämde vi oss för att äta middag på Tropic igår.
Och vad nöjda vi blev!
Killarna som jobbar på Tropic är väldigt trevliga och nu när Adem finns så blir det mycket fokus på honom.
Huseyin som har en dotter som är 14 månader stod länge och pratade om henne och frågade hur det går med Adem. Hon går inte än men hon tar sig fram genom att hålla sig i möblerna där hemma.
Det är bara en tidsfråga innan hon går så håll i dig sa jag till Huseyin.
 

 
 
Jag visste inte alls vad jag skulle välja för mat men det blev tillslut kyckling i sötsur sås. Jättegott och alldeles lagom med mat.
Det smakade precis som hemma när man beställer 3 små rätter och får den där goda såsen med till riset.
Sedan måste jag berätta vad jag reagerade mest på. Priset!
Jag kan nog ärligt säga att Tropic steakhouse är en av de billigaste restaurangerna jag har varit på denna säsong. Priserna har gått upp överallt dels på grund av att inköpspriserna på råvarorna är högre nu och dels konkurrensen med all inklusive hotellen som slår ut allt i Side just nu.
Men priserna i menyn var väldigt trevliga att se samtidigt som maten var god.
Dessutom får man som vanligt bröd innan maten och det finns även ett salladsbord som man får plocka utav.
Hit får jag nog börja gå lite oftare tror jag.
 

 

 
Intill Tropic steakhouse så ligger Marias butik/Marias kläder, det får ni självklart inte missa!
Fastan bryts varje kväll strax efter 20-tiden och det är då det börjar rulla in kunder i butiken. Eftersom jag och Linda skulle ut och äta så frågade Kadir om jag hade lust att hjälpa till så att de som jobbar, och fastar, kan äta.
Linda passade Adem under tiden och jag sålde till både ryssar, danskar och svenskar. Det blev inte så länge men det var kul och jag har det i mig fortfarande kände jag.
 
   
När ni ser detta, då vet ni att ni har kommit rätt för shopping. Allt inom klädväg (ej bikinibutiken) är Marias kläder och Marias butik. Där man ska shoppa när man besöker Turkiet och Side.

2 kommentarer

  1. Låter spännande med Tropic, lätt att gå förbi annars……Marias är ju bästa stället för jeans!!!

  2. ooh tropic hade jag ju glömt bort tror jag när vi pratade tidigareom resturanger. men det är en favorit! både bistron och steakhouse! Aldrig fått dålig mat där!

Kommentera