Har ni också tagit semester?

Hallå där ute! Har ni försvunnit? Eller har ni blivit uttråkad? Har bloggen blivit tråkig? Eller spelar bloggen mig ett spratt?
Varför jag undrar detta är för att jag inte har fått någon kommentar sedan Augusti månad startat.
Dvs ingen har kommenterat någon av inläggen den senaste veckan som jag har skrivit. Och jag har blivit så bortskämd tidigare med massa härliga kommentarer så det känns jättetomt nu.
Statistiken är det inget fel på, ni är lite mer än 400 unika människor som klickar er in hit varje dag på bloggen. Och de flesta av er besöker bloggen 2 gånger per dag.
Men det ekar tomt bland kommentarerna.
Ni kanske är på semester, eller har tagit er semester från internet helt enkelt och snabbläser bara det viktigaste på internet och dess bloggar mellan bad, sol och grillning i det verkliga livet?
Det är bra, alla borde nog ta semester från internet helt då och då men det är ett slags beroende man har fått.
Jag går också på lågvarv nu när det är så varmt så jag förstår er för man orkar inte helt enkelt.
 
Men för att testa så att det inte är något fel på bloggen och på att kommentera så kan ni väl skriva något litet hej eller så?
Och har ni några önskemål vad ni vill att jag skriver mer om så hör gärna av er. Det är alltid så kul att få lite respons på det man skriver och kritik, både positivt och negativt så att jag kan göra sidan ännu bättre.
 
Ha det så bra och ta hand om er!
 
 

48 kommentarer

 1. Inte har jag tröttnat på din blogg! Men min semester är slut och jag är helt orkeslös nu när man har blivit van att lägga sig vid tre så är man slut när man kommer hem och vaknat tidigt:/ Kram

  1. Ja, man får helt andra tider under sommaren. Jag med, nu är klockan snart midnatt och jag måste sova om jag ska orka med morgondagen med en morgonpigg liten kille. Kram kram!!

 2. Hejsan man ledsnar inte på din blogg minsann alltid skoj att läsa, men vi har jättevarmt så orken tryter, det är inte sant så varmt vi har även här i Norr och så länge. Det är tur att vi kommer ner först i oktober till Side, vi är lite less på hettan nu, kram till er fina familj och fortsätt blogga, hoppas få se er i oktober

 3. Hej!

  Är i side just nu! Gjorde misstaget att klippa mitt hår på hotellet och blev allt annat en nöjd! Suck! Personen klippte av mitt långa hår till page och tyckte tydligen att han gjorde ett bra jobb. Får gå till en frisör i Sverige och rädda det som finns kvar! 🙁

  1. Hej Jenny! Åh nej, vad tråkigt att du blev missnöjd. Är det bara längden eller är det annat? Isf växer det ju ut, om det nu är till någon tröst. Jag hoppas inte semestern är förstörd nu iaf för dig. Kram!!

 4. Hej!
  Värmen här hemma är nästan som i Turkiet förutom luftfuktigheten. En liten föraning inför komma skall. Men orken börjar tryta, och det är svårt att sova på nätterna. Men idag har det varit lite svalare så ikväll orkar vi lite mer.
  Nu har vi nedräkning, bara 9 dagar kvar tills vi styr kosan mot Side igen. Vi ses snart! Kram

 5. Hej!
  Vi är ett gäng som ska till Side snart och jag hade varit intresserad utav att veta vad man bör se, göra och hur det är att vara där? (första utlandsresa för mig, så tacksam för svar) 🙂

  1. Hej Linn! Vad spännande. Du får lite tips här i bloggen men just nu orkar man kanske inte så mycket att göra i Side mer än sol och bad. Ni kan ta en buss in till manavagat för lite extra shopping och kanske fika. Eller åka till vattenfallet som är väldigt fint. Kram!

 6. Jag tycker din blogg har fått en enorm uppsving och blivit otroligt bra och läsvärd. Jag hör nog till dom dom klickar in varje gång jag har en lugn stund, till å med vid toabesök på jobbet 🙂 hihi. Men är otroligt dålig på att kommentera å visa uppskattning. Ska skärpa mig. Jag är också gift med en turk å vi väntar vårt första barn som snart är färdigbakad 🙂
  Tror som du kanske säger att många har semester, eller annat att göra på sommaren än att ta sig tiden att kolla på internet, man kollar som hastigast. De har ju varit sån värme här i Sverige så folk har nog haft fullt upp. Men de är ju inget att skylla på!
  Ha det bra nu när du har besök från familjen. De är värdefullt! Kram

 7. Hej! 🙂 jag är extremt dålig på att kommentera, men jag läser din blogg ofta och gillar att läsa om din vardag i Turkiet. Jag drömmer mig verkligen bort!! 🙂 på lörd blir det ialf två veckors semester till Grekland!! Kram Malin

  1. Hej Malin! Kul att du skrev nu iaf. Man funderar lite vilka alla läsare är. Härligt med Grekland, vad har de för väder där nu?Ha det så bra! Kram

 8. Hej hej från Sverige (norrland) Här har vi det också varmt och skönt. Svetten rinner konstant känns det som, men ska inte klaga eftersom vi haft och har fortfarande en kanon sommar. Vi brukar alltid åka till Side varje år men den här gången blir det Marmaris. Kan vara kul att testa något nytt. Kramar Anna

 9. Hej!
  O nej ingen semester här inte! Men varmt har vi och har haft….typ 32 i skuggan…och det är VARMT för att vara i Österbotten Finland. Ofta har jag nog tänkt skriva nåt…men sedan blir det inte av. Läser tacksamt din blogg och ser dina bilder och är varje gång glad att du bloggar och visar oss vardagen i Side. Side som jag/vi tycker så mycket om! Tyvärr blir det ingen Side resa för oss i höst…men men jag kollar redan på resor för våren 2015…..!!! Och det blir nog Side. Vi har så mycket kvar att se där då vi ju rest med vår "lillis" som idag är 6 år…vi har mest tagit det lugnt och promenerat mycket. Önskar dej allt gott och god fortsättning även med bloggandet! hälsningar från Kerstin från Finland

 10. Hejsan!
  Läser var dag men är som sagt dålig på att kommentera men ska skärpa mej.
  Semester är det denna vecka också sedan rulla hösten på. Har förstått att det har varit lite annorlunda väder i turkiet i år ,inte så jätte varmt o mulet flera dagar. Här har vi då haft varmaste sommaren på över 20år över 30 grader och väldigt torrt. Ha nu en bra fortsatt dag o kommentarerna kommer ska du se så ge inte upp. Kram till dej o din fina familj!

  1. Hej Catrin! Vad härligt att höra att du återkommer dagligen. Jag försöker variera med mina inlägg och att det faktiskt inte BARA handlar om information om Side eller BARA Adem och alla hans framsteg.Ja, lite varierad och annorlunda väder. Men jag är helnöjd så länge de inte blir varmare. 🙂
   Hoppas ni får en fin höst nu då och inte bara regn, blåst och kallt.

   Ha det så bra och tack igen för kommentaren!
   Kram Louise

 11. Hej!

  Testar väl att allt fungerar så här kommer en hälsning från Side.

  Tack för intressant information om Side!

  Ha det bra!

 12. Nej, nej L! Det är säkert bara Sveriges otroligt varma sommar som gör att kommentarerna blir färre. Vi är inte vana vid sådan lååång värme. De flesta av oss drömmer om sol o bad i Turkiet (Side) när vi oftast lever i småkyla och regn här i Sweden. Bara skriv du på vännen. Din blogg är MYCKET bra, så den kan vi verkligen inte vara utan. Ha en riktigt bra fortsatt sommar med din fina familj och alla vänner som orkar åka ner till er augustivärme. Vi förlänger sommaren med en tur i sept-okt.

 13. Haha, inte har jag semester inte!!!
  Läser din blogg varje dag, men har inte haft något att kommentera!
  Jag läser gärna om vad som händer i Side, lite bilder på omgivningarna, restaurangtips osv……
  Längtar tillbaka!!!!!!!!!!!
  Kramizzzzz

  1. Va kul att du läser Victroia! När blir nästa besök i Side? Jag har förstått att bilder från omgivningarna är väldigt kul att se så jag försöker ta så mycket bilder jag kan.Kram!

 14. Hej! 🙂 jag är iaf här och läser, men det är inte alltid jag orkar skriva en kommentar. Ska försöka bli bättre på det, vet ju hur mycket roligare det är att blogga då man får lite respons!

 15. Hej hopp till dig från mig =) Här är en som tagit semester nästan helt från internet. Men jag läser din blogg=) Men har varit dålig på att kommentera 🙁 Men nu när hösten snart kommer är jag på G igen. Vi åker ner till Side igen den 1:a september och tillbaks till härliga Papaya, ska bli så skönt med en härlig avslutning på den här fantastiska sommaren vi haft. Den här gången blir det både besök hos Marias kläder samt Malins restaurang och äta riktigt gott =) Hoppas att allt är bra med dig och att Adem växer så det knakar det syns, en riktig sötis med så vackra ögon. Kram till dig och ha en skön helg i härliga Side =)

 16. Hej!
  Läser ofta din blogg men aldrig tidigare kommenterat. Är ofta i Turkiet men mest hamnat i Alanya! En gång i Side och jag gillade verkligen den platsen och strandpromenaden. Bodde då på Dogan! Efter att återigen varit i Alanya i juni så är planen att komma till side i början av september, (fast just nu önskas lite svalka här hemma i södra Sverige)och då blir det nog sun city apartment( är lite orolig för att det ligger för off) jag handlade rätt mycket när jag var i Alanya så nu till min fråga.. Hur är det med "vanliga " klädbutiker i side/manavgat? Jag gillar bl.a. Zara butik, och stöter ibland på det när jag är utomlands!!!

 17. Tror faktisk inte att han var en riktig frisör! Har aldrig set någon klippa på det sättet! Kamma ner håret och sen klippa rakt av! Sen att mitt hår har ganska mycket själv fall och blir betydligt kortar när det torkar hade han nog inte med i sin beräkning. Han klippte bara av mitt hår inte upp det. Men men det växer ut, å så får jag gå till en frisör hemma och klippa ur det så blir det nog bra. 🙂

 18. Hej Louise jo vi har runt 20 grader ! Men i eftermiddags så öste regnet ner ganska länge , nu är det lugnt på den fronten igen ! Men några regniga dagar väntas nästa vecka oxå ! Kram på er

Kommentera