Vi är på semester!

Vi är iväg på semester just nu någonstans i Turkiet. Lite oplanerat och väldigt kul. Långärmade tröjor och byxor är packade och det känns underbart.
Men därför kommer bloggen blir lidande som ni säkert förstår. Däremot så har jag förhoppningsvis massor av bilder när vi är hemma igen. Jag har packat både telefon med laddare och kameran så att jag inte missar något att fota.
 
Vi hörs igen när vi är hemma!
 
 
 
 

5 kommentarer

  1. Hej Louise. Du är en stor inspirationskälla för mig och jag har en hel del frågor att ställa till dig som jag hoppas du vill svara på. Jag har precis kommit hem från Turkiet då jag spenderat mina 90 dagar. Har jag rätt om jag säger att jag måste vara ute ur landet 180 dagar för att sedan få mina nya 90 dagar? Har turkisk pojkvän och många funderingar på att bosätta mig permanent i Turkiet. Ända som är ett litet hinder är det ekonomiska. Ska du börja jobba när adem är större ? Jobbar din man på vintern också? Du sa att du är utskriven ur Sverige men hur fungerar det då med alla papper, försäkringar och pensionssparande om jag fpr fråga ? Samt måste du ansöka om visum varje år eller hur gör du ?
    En sista fråga som jag har undrat över länge, pratar du turkiska flytande ?:)
    Kram

Kommentera