Obestämda städregler!

Idag har varit en riktig tråkdag måste jag säga. Men man behöver sådana dagar med för att uppskatta de bra dagarna.
Så tänker jag och mycket. När det är tråkigt, jobbigt eller bara helt fel så vet jag att det kommer vända.
Förr eller senare.
Vilket fall så har jag städat, tvättat och lagat mat idag.
Adem verkar gilla min köttfärssås väldigt mycket så det blev en ny omgång idag igen.
Han äter massor och till det har vi pennepasta för då kan han äta pastan själv efteråt när han har ätit upp köttfärsröran.
Kladdigt men gott och mättande.
 
Jag har också städat de två små balkongerna idag och när jag tänker på att städa balkonger så minns jag tillbaka till när vi bodde i det rosa huset vid moda show inne i Side och hade en väldigt…speciell ägare som vi hyrde utav.
Han såg ut som en arg och bitter Albert Einstein och hade minst sagt konstiga regler och saker för sig.
Han kom och knackade på ibland och sa att vi skulle städa balkongerna. Bara sådär. Ja, det bestämde han nämligen.
Och en gång såg han soppåsen som jag skulle gå ut med, då sa han till Kadir att vi måste gå ut med soporna nu med en gång.
Som tur var så hade vi egentligen inga överdrivet stora problem med han och hans fru.
Nog för att han sa knäppa saker men det gick bra ändå tillslut. Eller så har jag förträngt det nu i efterhand.
Men våra räkningar stämde, vi behövde aldrig betala för några konstiga avgifter eller liknande som han kunde komma på och ta ur luften och när han började tjafsa om något så tog Kadir diskussionen och det slutade bra varje gång. Eller så bra det gick det vill säga.
När vi flyttade där ifrån så hade vi heller inga problem och han godkände hur vi lämnade hemmet.
Han försökte sig på att vi skulle betala för bestick och liknande som fattades men eftersom jag hade skrivit upp vad som fanns när vi flyttade in så insåg han snabbt att det var de tidigare hyresvärdar som hade slarvat bort saker.
Och varje gång jag tänker att jag måste städa balkongerna här hemma, så minns jag den här sura Einstein-look-a-like-mannen.
 

Vi bodde även här på 2:a våningen. Pool hade vi också men under året vi bodde där så fylldes eller tvättades den aldrig ren…
 
Tänk att det var 4 år sedan vi bodde där, tiden går riktigt snabbt. Vi har bott i våran lägenhet i snart 1 år och 5 månader. Känns som om det var igår vi flyttade in och inredde allting.
Här är lite några bilder från när vi bodde i den lägenheten i Side.
 

Hade det varit kul att se bilder på de 5 boenden vi har haft i Side under åren? Vad jag kan minnas så har jag fotograferat där vi bott innan eller efter att vi har flyttat in/ut och det hade kanske varit kul att se?

1 kommentar

  1. De måste varit jobbigt me en sådan gubbe! Skönt för er att nu ha er egen lägenhet, den är så fin:) Plus ni kan gå ut me soporna när ni vill haha!! Kram

Kommentera