6 kommentarer

  1. Hejsan Louise! 🙂 jag och min pojkvän åker till side på onsdag, den 17 september men jag börjar bli lite orolig! Har haft sån otur med väder på våra tidigare resor. Och när man kollar på hur vädret är i side/alanya på väder rapporterna så står det att det är spö regn och åska hela tiden varje dag och ska vara tio dagar framöver, detta har vi ju inte räknat med! 🙁 hur är vädret där nere just nu och vad säger era väder rapporter? Litar mer på dig och dem än på de svenska just nu, tack för en bra och spännande blogg!

  2. Så underbart vackert! Räknar nu dagarna tills jag är i Alanya igen .
    Gör en god kyckling sallad till hellmans dressing.

    Ha det bra ! Kram

  3. Som jag saknar Turkiet!! <3 Och då är det bara en månad sedan jag lämnade och drygt 9 kvar tills jag är tillbaka…

Kommentera