Sverige är de största förlorarna!

Det är så himla pinsamt och hemskt att ett rasistiskt parti i Sverige får så pass många röster.
Att Sveriges tredje största parti är de mest rasistiska människorna som jag någonsin har hört talas om gång, på gång, på gång, på gång.
Att det ens är tillåtet i Sverige idag? Har vi inte kommit längre än så?
Det är nu man önskar att kungen i Sverige hade mer makt.
Hans fru är invandrare, hans svärson är född och uppvuxen utomlands och kungens ena barnbarn är också född och växer antagligen upp i USA.
Hur ska våran drottning i Sverige kunna snacka politik med en rasist undrar jag?
Om kungens svärson vill invandra till Sverige och bo där med sina barn och sin svenska fru så antar jag att Åkesson och gänget inte tycker det är okej? Eller har dom någon förtur då?

Detta kommer påverka Sverige något enormt tror jag. Skrämmande till och med och jag vågar inte ens tänka på det. Jag hoppas att våra barn, våran framtid kommer vara smartare än så här. Men jag är rädd att föräldrarna har en stor påverkan.
Jag hoppas verkligen att inget annat parti i Sverige kommer samarbeta med Sverigedemokraterna.
Jag avslutar detta inlägg om svensk, hemsk politik med att säga;
Största vinnarna utan tvekan är SD och de största förlorarna utan tvekan Sveriges befolkning.

 

2 kommentarer

  1. Ja visst är det hemskt.. Såg våran prognos för Norsjö kommun igår här i Bastuträsk hade 12 stycken röstat på SD och totalt i Norsjö kommun 78 stycken. Vi är en liten kommun så man inser att 8 personer är mycket. Men eftersom SD inte har nåt parti I Norsjö så kommer det stå en stol tom I kommunfullmäktige..

  2. Katastrofalt läge! Jag förstår inte hur detta kunde ske. .hade min aning efter EU VALET men hade hoppats att det inte skulle bli så högt….

Kommentera