Storm och tacotillbehör!

Igår blåste det storm ute men solen sken för fullt precis som idag. Jag och Adem åkte in till Side och hälsade på Kadir i butiken efter lunchtid. Men eftersom det blåste så mycket så stannad vi inte längre.
Däremot så lyckades jag blåsa igång min förkylning så jag nyser hela tiden nu och är tjock i halsen. Håll tummarna att det går över snart.
 
Istället åkte vi vidare hem till Carina, Sylvia och Mathilda och deras lägenhet.
Jag och Adem hade med oss fika och det bjöds på gott kaffe och mycket prat. Tillslut kom Adem också igång med pratandet. Han är oftast lite blyg och tyst i början när vi träffar folk.
Jag ska inte berätta att vi kvinnor pratade om hår som kommer fram på baksida lår, så då gör jag inte det 😉
Efter lite förvirring och letande av bilnycklarna så åkte Adem och jag hem, men jag tror vi lika gärna hade kunnat stanna hela kvällen egentligen.
Gänget åker snart hem och därför lämnade de sina tacotillbehör som de haft med sig, till mig.
Jag tror det vankas tacokväll för oss snart. Med riktiga bröd och salsadressing.
Och nu är skafferiet upp bunkrat med havregryn och oboy igen. Adem har dessutom några nya leksaker att leka med, men det ska jag berätta mer om senare.
 
Ät gott och må väl
 
Adem äter kaka tillsammans med Sylvia.

2 kommentarer

  1. Hej =)
    Gott med tacos =P
    Jag vet du skrev för länge sen om just köttfärs, men minns ej hur det var… Är det dyrt i Turkiet? Alltså med nötfärs, finns det lammfärs och kycklingfärs? Såfall, är det billigare?
    Kram till er

Kommentera