Turkiet 2015?

Vet du redan nu att du ska resa till Turkiet under vår eller försommar 2015?
Spana då in Vings hemsida. De har just nu upp till 1.500 kronor rabatt på utvalda resor.
Ni hittar erbjudandet HÄR och kom ihåg att erbjudandet gäller bara två dagar till, till på torsdag, så skynda skynda!
 

4 kommentarer

 1. Hej!

  Tack för tipset, men vi har redan bokat med Airtours! De har riktigt bra priser till Side.
  284 dagar kvar. Usch vad länge det låter!!!
  Fast på torsdag åker vi till Budapest på weekendresa.
  Bra och billig shopping och mat. Resan är dessutom jättebillig om man flyger med wizzair och bokar hotell via tex Booking. Ska bli jättetrevligt! Våra två äldsta barn följer med då de två yngsta är i Orlando med mormor och morfar!
  Kramizzzzz Victoria

 2. jag åker ner imorgon 🙂 lite orolig över vädret dock 🙁 SMHI säger regn men jag hopps dom ha fel, vad säger dom hos dig om vädret? 🙂

  1. Hej Linnea! Ja när jag kikade på vädret nu ikväll för veckan som kommer så ser det ut som det ska bli ordentligt med regn tyvärr. Jag håller tummarna för att det regnar två dagar och sedan att solen skiner dock. Jag har vänner som kommer om 2 dagar så jag vill gärna att de ska ha sol när de är här.Kram!

 3. Har i helgen bokat med Ving i augusti 2015. I år var vi 6 stycken som åkte nästa år blir vi 10. Min mamma, hennes man, min systerdotter Rebecca och hennes kille och jag (ensam i enkelrum, mannen står över) på Dogan. Min syster, hennes 2 yngsta samt min systerdotter Josefine och hennes kille på Tropic;) Då ska det njutas igen;)
  Kram
  Helene

Kommentera