Väder i Side!

Vädret den kommande veckan ser inget vidare ut just nu, men allting kan hända.
Regn kommer vi garanterat få, redan ikväll ska det börja och sedan ska det komma ofantligt mycket regn torsdag-söndag iaf. Vissa dagar mer andra mindre.
Jag håller tummarna för att det regnar som mest imorgon och fredag och sedan några skurar på lördag.
Det räcker gott och väl för min del.

 
Temperaturen kommer ligga på mellan 19-23 grader och till viss del sol.
Så packa varma kläder men håll också tummarna för att det faktiskt blir fint väder också.

4 kommentarer

 1. Hej!
  Är i valet kvalet om vi ska åka imorgonbitti eller inte. Hade tänkt att bo i belek på hotel papillon zeugma med barnen som tydligen ska vara bra.Nu ser det inge vidare ut, kan man vara ute eller blir det en vecka inomhus tror du. Kan det regna en vecka i sträck tror. När solen är framme är det varmt o skönt då. Mvh Jessica

 2. Hej! Skall åka till Side v 44 (höstlovet)med familjen. Har varit där tidigare denna vecka och haft underbart väder. Nu ser det dock lite tråkigt ut. Har du några tips på aktiviter när vädret är dåligt? Barnen är 8 och 10 och gillar att göra det mesta promenera, gå på museum, shoppa och så klart sola och bada. Har inte varit i Manavgat. Hur tar man sig dit eller till Alanya för den delen.
  Trevlig blogg – mycket roligt att läsa om livet på plats i Turkiet
  vänliga hälsningar
  Lisa

  1. Hej Lisa! Nu har jag ingen koll alls på veckorna men i helgen som kommer så ska det komma ordentligt med regn. Sen framöver och från och med tisdag men framför allt från nästa lördag, 1 november så ska det bli soligt och fint igen. Någon regnskur här och var men kanske någon timme eller två, någon gång i veckan. Det finns mycket historiskt och antikt i Side att se och att ta sig in till Manavgat är enkelt (och lite kul för barnen) Man hoppas på en vit buss, dolmus heter dom. Och sedan åker man ca 15 min innan man är inne i Manavgat som är en liten större stad.
   Ska ni shoppa kopior och "märkeskläder" så gör ni det bäst på Marias butik som ligger bredvid Tropic hotell i Side, vid strandpromenaden (inte inne i gamla stan) Vilket hotell kommer ni bo på?
   Till Alanya åker ni buss från Manavgat och det tar ca 1 timme. Men vill ni göra en dagsutflykt dit och se borgen till exempel så kan det vara lättare att köpa en sådan dagsutflykt i Side.
   Ha det så bra och nästa onsdag kommer ytterligare väder information på bloggen. Om inget oförändrat händer tills dess.
   Kram Louise

Kommentera