Mycket regn denna förmiddag!

God morgon Torsdag!
Vi tar en liten väderuppdatering igen eftersom många utav er googlar just väder i Turkiet just nu och hur vädret är i Side under Oktober och November.
Precis som utlovat så vräkte regnet ner denna morgon. Sedan höll det upp en stund men efter ett tag kom nytt regnoväder och ordentliga blixtrar och åska.
 
Nu är det uppehåll och ganska mycket vita moln men man ser även lite utav den klarblåa himlen och solen försöker tränga sig igenom molnen.
Helt okej att ta sig ut och ta en promenad i alla fall, men jag som är badkruka skulle aldrig bada idag.
Vid 13-tiden idag ska det komma nytt regnoväder som kommer hålla på ett tag så jag hoppas att alla som är i Side just nu passar på att shoppa loss ett par timmar nu. 
Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra runt omkring Side och Manavgat förutom shopping när det regnar.
Men jag kommer med ett inlägg senare om några saker ni kan hitta på här omkring under regndagarna.
 
Jag håller er uppdaterade under dagen på detta inlägg vid större förändringar.
 
Update: 13.50 Klockan är snart 14 och nu öser regnet ner igen. Det har varit ganska så okej väder och uppehåll. Nu får vi se hur länge det regnar. Jag gissar att det kommer hålla på ett tag och runt 16-tiden vara lite uppehåll och bättre ett tag.
 
Adem myser i pyjamas och mockasiner från H&M som han har fått utav sin moster. Perfekt hos oss där vi har så kallt golv. Och strumporna drar han bara av sig.

6 kommentarer

 1. Det är samma väder i Belek, eller ja, regn iallafall! Turgut skickade en bild imorse på regnet som vräkte ner!

  Jag har en fråga angående post, brukar folk skicka brev till dig från Sverige? Hur lång tid brukar det ta då för dig att få?
  För när jag skickat förr till Turgut har det tagit 5-6 dagar och jag tror helgdagar inräknade, men idag när jag skickade inbjudan till honom så sa dom att det skulle ta två dagar…jag blir lite osäker, eftersom han måste ha papperna innan fredag nästa vecka så jag hoppas innerligt att han får de på tisdag, senast torsdag! Får så ont i magen av det här! Håll tummarna iallafall att han får papperna och att dom inte kommer bort! 🙂

  Hoppas du får en fin dag i regnet! Jag höll precis på blåsa bort i höstblåsten! Brrr!

 2. Vilken perfekt blogg! Precis vad jag letade efter så här dagarna innan resan till Side. Vädret ser ju inte så muntert ut men prognoserna är många och olika. Jag hoppas på sol! Den brukar skina i Side

 3. Hallå i regnet!
  Här är grått idag det småskvätter lite, men är behagligt ute. Än har kylan inte kommit. Kan bli en tur till skogen till helgen.
  Nu kan du snart använda dom tjocka sockarna om ert väder håller i sig.
  dags att göra sig iordning för jobbet. Säg till Adem att sjunga Imse Vimse Spindel så kanske solen snart tittar fram.
  Många kramar till er.

Kommentera