3 kommentarer

 1. Heej Louise!

  Jag ramlade in på din blogg (igen) och så himla glad för det!

  Jag var Au pair samtidigt som dig (lite utanför NYC) och jag minns att jag läste din blogg varje dag. Du skrev liksom informativt och om ALLT och det fanns alltid något som var intressant att läsa (förstår att du blev största au pair bloggen).

  Följde sedan din blogg när du åkte till Turkiet men sedan var jag lite mer frånvarande från bloggandet i allmänhet så rann ut i sanden.

  Hur som helst, jag tänkte fan på din blogg häromdagen men kunde inte komma ihop URL och tänkte att jag aldrig skulle hitta den igen…

  … tills idag när jag läste kommentarerna på Blondinbellas blogg och såg att någon skrivit en kommentar som hette "Louise i Turkiet", hoppades att det var du och DET VAR DU! Hehe. Så himla kul.

  Och nu har jag läst igenom bloggen och bli så himla glad för din skull när jag ser bilder på din son. Samtidigt som det är så starkt att dela med dig av dina upplevelser om din mamma och hennes cancer. Livet är orättvist och jag beklagar verkligen.

  Kram!

  ps. Jag åkte med STS när jag var au pair men ska faktiskt åka med Skandinaviska Institutet när jag åker som volontär. :)) ds.

Kommentera