Blått är flott!

Idag hade vi besök utav Linn, Annette och Peter hemma hos oss. De kom med taxi till oss och här bjöds det på fika. Citron fromage, kaffe, läsk och brownie kakor.
Adem sov när de kom men vaknade och hängde mest med Peter, helt orädd och inte alls blyg som han annars kan vara. Särskilt när han precis har vaknat brukar han vara mammig och lite blyg men inte idag.
Han gick till Peter direkt, satt i hans knä och öppna paket.
Det var kul att träffa Bohlinarna igen eftersom de inte var här förra året, så då hade vi mycket att prata om.
Både Adem och jag fick presenter, förtidiga julklappar.
Adem fick en jättefin polisbil och mina presenter ser ni lite längre ner i bild.
Nu hoppas vi på att det blir soligt på tisdag så att vi kan ses i Side och spendera en heldag där.
 
Som jag berättat tidigare så har de med sina grymma kameror så här är två bilder som de tog hemma hos oss.
Blått är flott!
 
 
Min (Och lite Kadirs) julklapp. Mmm!!
 

7 kommentarer

 1. Ååhh så söööt lilla (stora) Adem är!!!
  Jättevacker är du med Louise!:)
  Hoppas ni haft en trevlig dag!

 2. Hej. Varit i två veckor i Side och reste hem 24/10 samtidigt som regnet började ösa ner. Såg nu på dina bilder att regnet aldrig riktigt slutade. Obehagligt! Har det börjat torka upp?

  Jag har en grej som jag skulle behöva ha hjälp med och vet inte hur jag ska lösa den förrän jag hittade din blogg. Hoppas att du kan skicka ett mail så att jag kan vidareutveckla frågan. Det är inget konstigt, bara en tjänst som vore fantastisk om den gick att lösa. Vore jättetacksam för ett svar, och då gärna i mail så att jag inte kladdar ner ditt kommentarsfält.

  Må väl

 3. Hej jag tror att jag läste nånstans på din blogg att du konverterat till islam stämmer det? I så fall så bör du kolla upp att det innehåller avin gelatin i godiset juleskum

Kommentera