Klippa sig i Side!

Jag ska erkänna att jag var lite besviken sist jag var och klippte mig i maj.
Inte för hur det blev utan för att priset hade höjts. Och i svenska mått så är det fortfarande väldigt billigt att klippa sig överallt i Side men för mig som varken jobbar och dessutom inte har Sverige att jämföra med så blev det…”dyrt”.
Så sommaren gick och jag var tvungen att klippa mig igen då håret slits mycket i sol och i saltvatten. Och jag ville hitta något ställe där jag skulle bli lika nöjd som jag blir hos Cem, men till ett billigare pris.
Det slutade med att tiden gick alldeles för länge utan att jag klippte mig och jag kom fram till att jag får välja;
Skitnöjd som alltid eller billigt pris.
Och med billigare pris kan det ha blivit kanske runt 10 lira billigare men samtidigt kommer jag behöva klippa mig mycket tidigare än vanligt igen vilket gör att det i längden bara blir dyrare.
Jag provade en frisör i Manavgat i våras som var jättebra, och snabb, tyckte jag först men efter knappt en månad så kändes det som om jag behövde klippa mig igen.
Dessutom har jag provat några olika i Side men nä, jag blir aldrig så nöjd som jag blir hos Cem på Coiffeurfashion .
Så därför tog jag tag i det och i tisdags var jag tillbaka i frisörstolen igen.
Under tiden var Adem hemma hos Malin och Derin och det var nog nyttigt för både honom och mig.
Vi sitter ju ihop 24/7 annars, jag och Adem.
 
Jag ville tona ner det blonda och gå mot mörkare toner men samtidigt inte bli mörhårig som hela tiden måste uppehållas med färg.
Så därför valde jag att lägga i slingor denna gång och egentligen hade jag tänkt mig ljusare brun-röd ton men Cem sa att det är bättre att ta lite mörkare nu och sedan kommer det dels blekas i vintersolen men också sköljas ur en del i duschen.
Jag sa “I trust you” och resultatet blev, som ni kan se här nedan, väldigt, väldigt bra.
Cem kan sin grej och han vet vad han gör.
Han gör ett bra resultat på plats men som också håller i sig framöver. Och där är väl skillnaden på han och många andra frisörer som jag har varit hos under mina 6 år i Side.
Han är mån om att det faktiskt är bra när man kommer hem också och även veckor framåt. Inte bara första dagen när man har det stylat och fixat.
 
I vinter hoppas Cem på att få visum till England så att han kan dels bli ännu bättre på språket men också få gå kurs och lära sig mer om frisöryrket. Han tar inte semester och lägger sig på soffan som många andra utan vill utvecklas och bli ännu bättre.
Och det ger verkligen resultat både för oss kunder och hans stora kundkrets som han har skaffat sig.
Ett bra rykte på ett ställe som Side är a och o många gånger och ska ni klippa er när ni är i Turkiet och Side så rekommenderar jag er att gå till Cem på Coiffeurfashion.
Salongen som Cem äger ligger vid Derya motel, Dogan hotell och Side beach club.
Mitt emot den stora marketen precis innan backen startar. Inte i gamla stan utan vid strandpromenaden och en gata ifrån Marias butik.

8 kommentarer

 1. Hej=)
  Åh vad snyggt det blev! =)
  Jag tror vi har varit hos Cem nån gång för längesen, men då på WellaBella. När det var nyöppnat och Ali ägde det, eller så är det en annan Cem =)
  Kram till er

 2. Hej! När jag läste detta "….men för mig som varken jobbar och dessutom…" Så började jag fundera på hur de är för dig i Turkiet, säkert konstig/dum fråga men blev nyfiken.. Alltså hur är de att vara mammaledig i Turkiet, får du föräldrapenningen och sånt lika som vi får i Sverige?
  Är själv gravid å håller på med blanketter hit å dit om just föräldrapenningen nu 🙂

 3. Hej! Jag undrar ifall du råkar veta ifall de även är duktiga på att klippa korta hår på den där salongen eller på något annat ställe i Side eller Manavgat. Jag klippte mig i Mersin för några veckor sedan av en kille som aldrig klippt en kort tjejfrisyr (INGEN tjej har kort hår där) så det hade nog blivit bättre om jag klippt mig själv.:) Vill bara ha en modern, tuff och kort frisyr…

  1. Hej Camilla! Det tror jag absolut att han är bra på. Han jobbar med turister med alla sorts hårtyper och längder så ditt hår borde han fixa. Han har även klippt och färgat min vän Kristna som är ganska så korthårig och hon blev jättesnygg i håret.Jag tyckte att jag såg att han var i Side imorgon tisdag och även onsdag, annars är han inte i Side på vintern. Men kolla in hans facebookgrupp med samma namn som på hans salong så kan du säkert kolla när och om du kan klippa dg snart. Kram!!

Kommentera