Lördag i Side!

Vi spenderade några timmar i Side under lördagen och Adem sparkade boll för fullt och vinkade till alla turister.
Det var väldigt många som Adem sköt bollen till och som var med på noterna och sparka tillbaka.
Vilket Adem tyckte var jättekul. Nästa så att han testade om han skulle få tillbaka bollen eller om man själv måste gå och hämta den igen.
Till morbror Oscar och min pappas stora glädje tror jag så börjar Adem verkligen tycka om att sparka fotboll och det är just nu en av favoritlekarna verkar det som.
Och det är kul tycker jag.
Så här fint var det i Side igår eftermiddag. Inte direkt kallt men lite svalt i luften. De flesta turister går i shorts och tshirt såg det ut som. Eller chinos och kortärmat.

3 kommentarer

  1. Hej Louise! Har läst din blogg ett tag nu;) måste säga att jag ser fram emot att läsa varje dag;) rekommenderade din blogg till en kompis,och då sa hon,har du kommenterat hennes inlägg nån gång? Äh nej svarade jag;( men det får du göra sa hon,bloggare vill ha "feedback" så nu ska jag läsa och kommentera!;) tack för en kanonblogg! Ha det bra;)

  2. vi har varit i side 2ggr på semester och det har blivit en favorit.vi längtar redan till nästa resa!och när jag ville läsa på lite om side så "halkade" jag in på din sida!vilket jag är glad för,man får lite semesterlängtan när man läser och ser bilder från side!kramar

Kommentera