Pannkakslunch!

Idag har vi haft en riktigt rolig dag. Vid 12-tiden kom Therese hem till oss, en timme tidigare än vad jag var beredd på men helt okej och nu i efterhand behövdes nog det. Vi hade så himla mycket att prata om.
Therese har varit 8 månader i Thailand och jobbat men nu är hon äntligen tillbaka i Side igen.
Och fit som tusan dessutom. Hon har verkligen tagit tag i träningen under den här tiden som hon varit borta och det märktes.
Så himla kul att ses igen och Adem var något blyg i början men det gick snabbt över och han ville mer än gärna att Therese skulle bära honom och busa tillsammans.
Vi gjorde pannkakor till lunch och lite senare så blev det även kaffe och kakor.
Det ska vara gott och leva, eller vad var de du sa Therese?
 
Adem blev trött efter sockerchocken och discodansen så han somnade en stund igen och sedan började det nästa bli mörkt ute så Therese sa hej då.
Just i det ögonblicket så börjar Adem prata på med hans bebis-hitta-på-språk då han säger massa, massa ord men ingenting man förstår.
Fast denna gången var allt lite roligare för det lät ungefär såhär:
Blablopalapasajat THERESE blapalabesabel.
Therese och jag tittade på varandra…vänta, va? Sa han just det där? Han sa ju Therese!!
Haha helt klockrent och jag som skoja i början om att vi kanske borde ha övat 8 månader på att säga Therese så han hade kunnat säga det idag.
Äh, det behövdes inte öva 8 månader inte….
Tyvärr så gick det inte lika bra under kvällen sen. Jag satt och sa Therese till Adem flera gånger och väntade på ett gensvar men det kom inte.
Vi kanske behöver en Therese på plats för att det ska funka.
 
Nu är det dags för mig att sova. Jag ska verkligen komma i säng “tidigt” idag. Klockan är 23.00 snart och jag satsar på att i alla fall ha på mig pyjamas och ligga i sängen om en halvtimme.
Måste få in bättre kvällsrutiner för min egen del.
 
Ha det så bra!!
 

Adem idag i väntan på Therese. Redo två timmar innan hon var på plats 🙂

Kommentera