Julkalender nummer 12!

Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan.
 
Vi väntade verkligen ut det rätta tillfället ordentligt.
Den där tiden på året, dagen, dygnet då Kadir är ledig och har tid, Adem är pigg, glad och nöjd.
Och vädret är perfekt.
För årets första dopp i havet. Någonsin för Adem.
Hur skulle han reagera? Det var nog det vi var mest spända på eftersom han älskade att bada hemma, men att bada i havet och i saltvatten är lite annorlunda.
Skulle han vara lika känslig som mig när det kommer till salt i ögonen och på kroppen?

Adem älskade det. Första doppet i havet denna sommaren var rena drömmen och det var ren och skär lycka från första stund och hela tiden.
Han är en riktig vattenkille och att få vatten i ögonen eller vara under vattnet är inte heller några problem för honom.
Och nakenbad för Adems del är nog bäst av allt tror jag.
 

2 kommentarer

  1. Glad lucia önskar jag Er. Måste säga att du är otroligt duktig på att fota. Första bilden är som tagen ur en reklam snutt för typ Ving eller så;) Och ja andra bilden är lika fin den. Men så har du ju bra fotomodeller att fota oxå. ja jag tror att Adem kommer vara en stor "tjej tjusare" och inte att för glömma en stor magnet att dra till sig tjejer. Så du och Kadir får nog hålla i honom hårt när det är dags. Skojar lite men Adems ögon är nog det finaste man kan titta på, dom strålar och har en sådan värme. Önskar dig en skön lucia lördag och hoppas allt är bra med dig och din goa familj. Kram från ett lite snöigt Storvreta

  2. Ååååååh vad mysigt det såg ut;)))

    och så vill jag säga att jag tycker du är ganska bra på att svara på kommentarer! Man kan ju inte göra allt hela tiden. hehe.

    Blev också så himla glad att du gillade min blogg! Så himla kul när någon går in och sen blir glada att dom tryckte på länken liksom! Hehe.

    Kram/Tina

Kommentera