Solsken och röd kall sås!

Natten gick betydligt bättre än vad jag hade trott och Adem vaknade bara en gång i sin egna säng, jag lyfte över honom till våran och sedan somnade han om direkt.
Det har aldrig hänt förut och det var verkligen underbart. Att bara få somna om vid 3-tiden och sedan vakna halv 8 igen.
Han var antagligen så trött så han orkade inte krångla och hålla mig vaken. Jag kommer nu korta ner sovtimmen under dagen och se ifall det fungerar med Adem och hans sömn samt vakna tid.
 
Precis som igår så skiner solen idag och vi har över 20 grader i skuggan.
Jag tog ett par härliga bilder igår vid strandpromenaden i Side som jag tror ni Side (och solskensälskare) människor kommer att gilla.
Och ni som googlar efter “röd kall sås” och liknande, jag har ett recept nu som jag inte har provat ännu.
Det kanske jag inte kommer göra på ett tag men jag gör en chansning och lägger upp receptet här i bloggen ändå. Sedan får ni gärna testa och säga till om de är likt det ni får på resturanger här i Turkiet innan middagen eller om receptet behövs ändras lite.
Ni får vara testpersoner helt enkelt.
Receptet kommer i veckan så håll utkik.
 
Så här härligt hade vi det igår. Adem ville bada såklart.
 

2 kommentarer

  1. 20 grader i skuggan – såååå avundsjuk 🙂 minus 7 har vi här i skrivandets stund och helt utan snö. Bara grått och mörkt. Men visst har ni haft väldigt varmt med tanke på årstiden?

Kommentera