Julkalender lucka 20!

Lucka 20: En bild från ett äventyr du gjort i år.
 
Oj, äventyr…Jag tycker att när jag gör saker som jag egentligen är lite osäker på, som att ta med mina vänner och äter frukost ute på landet där de inte talar engelska utan bara turkiska…då kan det bli ett äventyr.
Eller att resa till Sverige med en 7 månaders son utan min starka stöttepelare bredvid mig, min man, då kan det också blir ett äventyr.
Jag testar mig själv lite, gör saker som jag känner mig osäker på och på något sätt är jag väl lite osäker på mig själv och vad jag är bra på. Och inser med dessa “små äventyr” att jag faktiskt fixar det.
Låter kanske konstigt, varför skulle jag inte kunna ta hand om min egna son i 3 veckor?
Men jag blir hellre lärd än att ge direktiv ibland. Och jag tar mer än gärna emot hjälp, från min man i detta fall som kanske inte kan mer än mig alltid men är bättre på att ta kommandot.
 
Över till äventyr. Mina äventyr idag är inte direkt som när jag var au pair i USA och åkte runt i min shitty car med Sarah en lördagskväll i Albany down town.
Men däremot var det ett härligt äventyr när vi åkte till Konya i somras.
Spännande, kul, avslappnande och precis vad jag behövde just då.
Både att komma iväg ifrån allting men också bort ifrån värmen ett tag. Något vi aldrig hade gjort förut och det var ett litet äventyr vi var ute på.
 

 
 
Juste, jag måste berätta en rolig sak. Jag har en grej på gång för er som gillar julkalender som denna. Eller “uppdrag” i blogg och instagram anda som påminner väldigt mycket om denna julkalender som jag nu följer.
Gillar ni det med så spana in 27 december och framför allt 30 december här på bloggen då alla uppgifter om detta uppdrag kommer.
Jag är sjukt pepp på det jag har hittat på och jag hoppas ni är det med och kommer haka på.
Då blir det roligare.
God natt!

1 kommentar

  1. Åh jag älskar såna "utmaningar" liknande din julkalender 🙂 Måste också säga att det är hur kul som helst när man inte varit inne här på ett par dagar och läsa ikapp ett par luckor. Kram

Kommentera