Mer regn och mer släktträff!

Som jag skrev för några dagar sedan så skulle det regna lördag och söndag. Och vi fick en ordentlig skur igår som fortsatte hela natten sen.
Det började natten till igår redan då det fullkomligt öste ner, under förmiddagen kom och gick det regnskurar hela tiden så Kadir var ledig från butiken och vi åkte till hans bror.
Då höll det upp medans vi åt en jättegod lunch och fler av Kadir syskon med familjer var där.
Medans männen gick ut och högg ved på eftermiddagen så var vi kvinnor hemma och drack te, kaffe, åt efterätt och pratade. Och busade med barnen.
När vi åkte hem på kvällen sen så började det att regna igen och ett tag regna det så mycket att jag nästan trodde att de skulle bli ny översvämning.
Samtidigt blixtra det ordentligt men vi hade kvar strömmen hela tiden.
Adem var helt slut när det var dags att sova, hans kusiner och släktingar hade verkligen kört slut på honom och det uppskattas faktiskt.
 
Idag är det söndag och jag ska fortsätta att städa och fixa här hemma. Ikväll har vi nämligen bjudit in Malin, Derin och Hakan på middag.
Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det.
Jag hade tänkt att laga en god kycklingrätt som jag gillar och är bra på att göra men Kadir övertalade mig att hans fisk kommer bli mycket bättre för våra gäster.
Så kycklingrätten får vi ta nästa gång istället.
 
Hoppas ni har en bra söndag. Snart är det nytt år och jag ser verkligen fram emot det. 
 

Recept på detta kommer framöver.
 
 
Adem gillar broccoli och det är riktigt bra för broccoli är nyttigt och bra att äta.

2 kommentarer

Kommentera