När blev han så stor?

Någon som känner igen den här lilla sötisen? (Bild nedan)
Känns som om det var igår fast ändå så himla längesedan på samma gång. När växte han upp så snabbt?
Och håret, vi som har rakat det två gånger och ändå har han väldigt långt hår nu. Inte som på bilderna här.
Men farmor behöver inte oroa sig, nu kommer vi inte raka av håret mera. Möjligtvis till sommaren om det blir alldeles för jobbigt för honom i värmen men annars är det saxen som sköter jobbet framöver med hans hår.  
Jag älskade den bodyn som har på sig på dessa bilder, Adem passar verkligen i färgglada kläder. Nu som då.
 
Nej, dags att pussa på min prins och min andra hälft. Tänk att dessa två pojkar har tagit mitt hjärta riktigt ordentligt och gör mig glad varenda dag.
 
Bilderna är tagna 24 November 2013, På moster Ea´s stora födelsedag. 🙂

1 kommentar

  1. Tänk att så brukar jag ofta tänka och mina pojkar är 20 och 22!!!;) ibland känns det som igår när man satt med dom i famnen och gosade<3 idag är man glad om man får en kram då och då;) men så är livet,små blir stora alldeles för fort! Adem är ett litet charmtroll;) njut av att kunna vara hemma med honom<3 ha det bra!

Kommentera