Slut som artist!

Åh vilken rolig kväll vi hade.
Malin, Derin och Hakan kom förbi strax innan 19-tiden. När Adem “öppnade” dörren så fick de, framför allt Derin ett riktigt varmt välkomnande.
Hejhejhej, var det och sedan direkt en massa bus och stim. Det gick nog i ett hela tiden och det gjorde att Adem knappt åt någon middag.
Men så är det ibland. Ibland får man leka och ha kul helt enkelt och jag vill inte bli någon tjatmamma som nej-ar hela tiden.
Man orkar dessutom inte. Och Adem äter alltid innan han sover, ikväll åt han soppa och jag tror han somnade ganska så nöjd ändå.
Dessutom med massa kakor och frukt i magen.
 
Vi bjöd som sagt på middag här hemma, på golvet haha. Middagen bestod utav soppa som jag hade gjort och efter det bjöd vi på fisk i ugn med lök, vit lök och potatis som Kadir hade lagat.
Riktigt gott och fisk är skönt att äta för att man inte blir proppmätt. Fast det blev vi nog alla ändå.
Efter middagen så var det te och kakor, sedan lite frukt av olika slag och slutligen turkkaffe.
Vi äter, äter och äter här hemma och det är kul att bjuda över vänner och helt enkelt äta ihop.
Jag antar att vi har som mål att inte låta våra gäster gå här ifrån hungriga.
 
Efter en helkväll med mycket härliga skratt (spill för guds skull inte kaffe på en beige matta!!) så åkte Malin och gänget hemåt. Men vi ses snart igen, det är jag säker på.
Då, när Adem hade ätit soppa och tagit på sig pyjamasen så kunde man verkligen se hur trött han var. Och Kadir med.
 
Två utslagna killar efter en bra och rolig kväll.

1 kommentar

  1. Ni har haft en super trevlig kväll ju. Kul med en familj då har alla någon att umgås med. Barnen verkar ha funnit varandra

Kommentera