1 Januari, 2015!

2015, jag känner så himla bra för detta år. Det känns i hela kroppen och jag får adrenalinkick bara jag tänker på det. Lite så att jag hör mig själv ropa go, go, gooooo!
Och jag vet egentligen inte exakt varför men min hjärna går på högvarv och jag har massa roliga idéer. Dessutom vet jag att flera av mina vänner har mycket roligt på gång, och det gläder mig.
 
Vi började 2015 med en sovmorgon sedan åt jag och Adem en god och ordentlig frukost.
Bananpannkaka och yoghurt som standard. Men också äggröra och ett glas färskpressad apelsin juice.
Sistnämnda kan vara något av det bästa jag vet.
 
Under tiden vi åt frukost så kom det ett ordentligt oväder och massa hagel ute.
Kulor stora som tärningar eller större störtade ner och det lät fruktansvärt när det slog emot fönsterna men det hela började egentligen med att jag hörde massa oväsen från trappuppgången utanför lägenheten och det var då jag tittade ut och såg allt.
Men det försvann efter ett litet tag och sen fortsatte dagen i gråskala men regn till och från.
 
Vad har ni hittat på idag, årets först dag?
 
 

 

5 kommentarer

  1. GOD FORTSÄTTNING! det var redigt hagel ni fick. Här väntas storm inatt och imorgon, blåser och regnar rätt bra redan. Caroline, Henrik och Alexander ska komma med tåget i morgon em. Håller tummarna för att tåget går. Vi hoppas att detta året ska bli bra och att vi får vara friska.
    Kram Kicki.

    1. Detsamma till er! Vilket år du har framför dig, med alla framsteg som Alexander kommer göra. 2014 tyckte jag var en startstrecka där ingenting "särskilt" hände, om man jämnför med året innan. Men Adems utveckling var stor och väldigt intressant. Från ett halvår till 1,5 år. Det händer mycket då och det är (oftast) jättekul. Ibland lite jobbigt såklart med haha. Kram och hälsa gänget. Hoppas att de kom fram ordentligt.

  2. Faktiskt så låg jag i sängen till 12 och sedan blev det TV tittande resten av dagen. Hade inte ork eller fantasi till något annat!

Kommentera