Önskeshopping just nu!

Jag tror det är tur att man inte kan beställa från H&M på internet här i Turkiet. Då hade jag nog suttit och klickat hem massa kläder hela tiden.
Jag tycker verkligen om H&M, särskilt till bebis och barn för kläderna är snygga, stilrena och håller många, många tvättar.
Nu när det börjar närma sig en resa till Sverige så har jag börjat kika på deras hemsida igen och jag har redan fastnat för flera plagg. Några önskeplagg helt enkelt.
Adem passar så himla bra i färg så jag satsar mycket på det åt honom, ju färggladare desto bättre helt enkelt.
Sen är jag svag för marin-tema med blå-vita ränder och västkustkänsla.
Färgglatt och marint, låter som en blandning av Side och Göteborg eller hur?
 
Detta har jag spanat in jus nu.
 
 
Sen kunde jag inte undgå att spana till mig själv också. Jag har haft ett långt klädköpuppehåll och kommer inte gå banans förhoppningsvis men lite måste jag köpa på mig i Sverige.
H&M´s pyjamas älskar jag och har två stycken en med tshirt och en med långärmad tröja till, båda är lika sköna och snygga.
Jag hoppas att denna finns inne på lager om en månad fortfarande.

4 kommentarer

  1. Hej=)
    Kan du inte mejla h&m och fråga om du kan lägga order, men vill ha leverans när du kommer till Sverige, förklara varför så kanske det funkar.
    Kram från mig

  2. Men det är ju så himla härligt med färgglada kläder på barn!! 🙂 Tycker det ser hemskt tråkigt ut när barn BARA har svarta och vita kläder typ! Barn känns liksom så färgglada hela dom tycker jag, men sitt humör och ofta oskyldiga, färgglada personlighet 🙂 Så passa på med färger medan han är liten och du fortfarande har något att säga till om gällande kläder haha 😀

Kommentera