OOYD

OOYD-Outfit of yesterday
Klädseln nedanför hade jag igår. En vit, stickad, lite oversize polo. Mina skönaste jeans. Och svarta sockar. Haha.
 
 
Det är svårt att klä sig bra när det är kallt och man ska välja byxor tycker jag.
Hemma har jag ofta mina hollistermjukisar men när jag ska gå ut så har jag oftast jeans. Och det blir så himla kallt i denna kyla.
Jag får ta på ett par tjocka strumpbyxor eller tights under helt enkelt.
Nästa vecka ska vi få några fler plusgrader och den här riktiga kylan är snart över. Tack och lov.

7 kommentarer

  1. Hej, jag hittade din blogg då jag försökte hitta info om turkiets väder i mitten på maj. Jag har bokat en veckas i Side mellan 14-21 maj. Och min stora fasa är om det regnar eller är mulet hela den veckan. Så jag tänkte fråga dig som kanske har mer erfarenhet om hur maj brukar se ut vädermässigt. Särskilt då mitten på maj. Är det sommarvärme eller förekommer det oftast regn och mulna dagar då? Vad kan vi förvänta oss? Vi är ju som ute efter sol och bad hela veckan. Svara gärna till min mejl.

Kommentera